-
41 ta 834 Yeniden Liplendi
-
yere 1 cm olan bir araçla nasıl geziyosunuz :) benim ön taraf yere 5 cm lipin agzı yüzü bir tarafa kaydı :)
-
-
kapakları söküp tenekeleri bi siyaha boyayın bence :) maşallah güzel olmş lip
-
-
esnek lip olması lazım üstündeki galiba :)
-
sitede satılan esnek liplerden sanırım maşallah Allah tabanına sert cisim değdirmesin
-
lıp cok esnek agzı burnu bı tarafa bakıor
-
maşallah ama bence lip cok büyük sırıtmış cok kalın durmuş.
-
Maşallah uyarmı bilmem ama vr6 lip güzel duru düşüncesindeyim birde jant zamanı gelmiş :)
-
Tek Tek Teşekkrler Arkadaslar Evet LİP Esnek Liplerden Ama Benım Tampon Cıkıntılı Oldugu Icın Düz Dursun Diye Arkasında Pimaş Malzemesı War Yanı Artık Esnek Degil Vurdugun Zaman Bierlere Kırılıyo ....
-
ikiside güzel maşallah...
-
güzel duruyor maş ama o esnek lip bende kullandım cok ınce araba guneste kalınca lip yamuluyo :D
-
kaan yurttada sana söyledim jant zamnı geldi dinle beni :) zaten bu zmana kadar karteri nasıl ele almadın şaşırıyorum maşşallah gene BBS zamnı geldi artık :)
-
Aracı yakından gördüm Ben bu kadar seke seke gezen bir araba görmedim maaşallah :D Kazasız belasız...
-
Tekrardan maşallah o zaman :)
-
Buna hemen bir sticker KOCAELİ BELEDİYESİ CADDE VE SOKAK TEMİZLEME ARACI diye maşallah lip çok güzel olmuş :)
-
Sen korkma artik Allah zaten seni yerle bir etmis hahaha :) :)
-
arabalar güzel maşallah, hyundai güzel bir jant şart vtec2 jantları yakışır diye düşünüyorum ayrıca hondanın resimlerinide görmekisterim