-
Mercedes Benz E Klasse W211
-
maşallah kazasız belasız .......
-
-
Super bi kasa masallah rengi ve motoruda en ideal olan secekler bence tekrar masallah
-
Alıntı:
omerf.bayar Nickli Üyeden Alıntı
Super bi kasa masallah rengi ve motoruda en ideal olan secekler bence tekrar masallah
:) Teşekkürler, dediğiniz gibi bu kasalarda en çok tutulan motor seçeneği 2.2 CDI.
-
güzel ve temiz araç maşallah
-
Mercedesin en sevdiğim kasalarından maşallah çok iyi görünüyor kazasız belasız..
-
-
Allah Kaza Bela Vermesin Maşallah ! ;)
Buram Buram Kalite Kokuyor...
(Konu Sanki Biraz Satılık Konusu Gibi Olmuş :) )
-
kazasız belasız yıldız iyidir , :) , de plakayı neden kapattınız merakımdan soruyorum
-
Mercedes ayrı bir dünya :)
Maşallah kazasız belasız.
-
Alıntı:
TunerBoy Nickli Üyeden Alıntı
:) Teşekkürler, dediğiniz gibi bu kasalarda en çok tutulan motor seçeneği 2.2 CDI.
en çok 270 cdi tuttu 220 ler sıkıntılı die biliyorum ben...mercedes de çalişan bi arkadaşim sölemişti....şöle bişey daha dedi....DİZEL DEN uzak dur...benzinli al derdi.
kazasız belasız...
-
Alıntı:
Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı
en çok 270 cdi tuttu 220 ler sıkıntılı die biliyorum ben...mercedes de çalişan bi arkadaşim sölemişti....şöle bişey daha dedi....DİZEL DEN uzak dur...benzinli al derdi.
kazasız belasız...
mercedes diesel motorları dünyada ün yapmış,o arkadaşın dedigide iş mi şimdi
-
Maşallah , E kasanın 2008 makyajlı modeli. Mükemmel görünüyor :) Kazasız belasız..
-
Alıntı:
63owen63 Nickli Üyeden Alıntı
dünya da ki dizel yakıtla tr de farklı bu yuzden...yoksa bende biliyorum ün yaptığını...
-
Alıntı:
reddewill Nickli Üyeden Alıntı
güzel ve temiz araç maşallah
Teşekkürler.
Alıntı:
UtkuG Nickli Üyeden Alıntı
Mercedesin en sevdiğim kasalarından maşallah çok iyi görünüyor kazasız belasız..
Allah razı olsun.
Alıntı:
Mode Nickli Üyeden Alıntı
gülegüle binin
Teşekkürler.
Alıntı:
RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı
Allah Kaza Bela Vermesin Maşallah ! ;)
Buram Buram Kalite Kokuyor...
(Konu Sanki Biraz Satılık Konusu Gibi Olmuş :) )
Allah razı olsun, teşekkürler. Evet siz söyleyince dikkatimi çekti ama daha fazla söylenecek söz yok :)
Alıntı:
oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız yıldız iyidir , :) , de plakayı neden kapattınız merakımdan soruyorum
Yıldız. Herhangi bir nedeni yok ;)
Alıntı:
Serhatalay Nickli Üyeden Alıntı
Mercedes ayrı bir dünya :)
Maşallah kazasız belasız.
Teşekkürler.
Alıntı:
Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız...
2.2 CDI motorunda şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Söylediklerinizi ilk defa duyuyorum. Saygılar.
Alıntı:
63owen63 Nickli Üyeden Alıntı
Katılıyorum.
Alıntı:
Cry Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah , E kasanın 2008 makyajlı modeli. Mükemmel görünüyor :) Kazasız belasız..
Teşekkürler.
-
270 CDI yer uçağı :)
220'de fena araç değil...Ama 45 inden sonra alınacak bir kasa diye düşünüyorum :)
-
Güncel resimler eklenmiştir.
-
çok çok güzel araç süper tercih kazasız belasız