Arkadaslar baktirmak istedigim s2000 icin araci hangi honda bayisine gotureyim, tanidigi vs olan. Topkapida honda cem var gecerken goruyorum ama ekspertiz hizmeti var mi bilmiyorum.yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler
Printable View
Arkadaslar baktirmak istedigim s2000 icin araci hangi honda bayisine gotureyim, tanidigi vs olan. Topkapida honda cem var gecerken goruyorum ama ekspertiz hizmeti var mi bilmiyorum.yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler
Aslında hiç gerek yok ilanı yada plakayı verin servisin bilmedigi kusurları bile yazarlar :D
:) biliyorum aslinda araci burdan arkadaslarda yardimci oldu ama hem garanti olsun hem de bizim pederin ikna olmasi icin istiyorum :)
Bildigim kadarıyla bütün servisler yardımcı olur bu konuda :)
Tanıdığa gerek yok. Götür bakarlar.
honda cem expertiz yapmıyor bildiğim kadarıyla. bir arkadaşım crv götürmüştü bakmadılar
hangi s2k plaka nedir ?
krm honda genel olarak sanrım hiç bir araça ekspertiz yapmıyor tanıdık v.s. yoksa
pederi buraya üye yapma şansın nedir :) s2000 sorgulamalarında sorgulat :) yazılanları okut servisin bilmediklerini bilenler var
Cem Honda normalde ekspertiz yapmıyor. Ama tanıdık varsa Taneri tanıyan o bakıyor altına üstüne boyasına. Benim EZN ye de o bakmıştı.
Expertiz değilde, bilmemkaç nokta testi var honda servislerinde...Altına üstüne motoruna boyasına şanzımanına aklına gelebilecek her yere bakıyorlar en son ücretide 200 tl idi.
kurtez tabii ki
ayrıca s2000'ne iki tane servis expertiz yapıyor birtanesi mutluhan benim tek camurlugu boyalı s2000ne hasar var dedi aliminyum kaputa boya makinası tutarak kendı arabalarını önerdiler komple boyalı :))