-
Civic Mugen RR ( My Baby ) And Clio Sport :)
-
Maşallah 2 arabada iyi ama Civic çok basık gibi duruyor sanki Allah kaza bela vermesin
-
İki aracada maşallah. Civicin basıklığı baya bi hoşuma gitti :) Ama öndeki duffy yazısı bozmuş bence
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim öndeki duffy yazısını söktük zaten benzin kapagının oraya duffy yazdık :)
-
Maşallah.
Fakat gündüz farları ve jantlar gözü tırmalıyor. Orijinal farlara dönseniz çok daha şık olur. Bir de aracın önü arkaya nazaran havada gibi duruyor fotoda.
-
evet zaten havada suan spor yayları söktük konforlu gelmedı ve arka tampon kasislerde sürtüyodu orjinal farları takmak iyi fikir aslında tesekkur ederım :)
-
Alıntı:
GörkemT. Nickli Üyeden Alıntı
evet zaten havada suan spor yayları söktük konforlu gelmedı ve arka tampon kasislerde sürtüyodu orjinal farları takmak iyi fikir aslında tesekkur ederım :)
Güncel fotoları bekliyoruz ozaman:)
-
ızgaradan RR cıkmalı yazı zaten sökülmüş iyide yapılmış jantlar acil değişmeli bu araca takılıcak cok güzel jantlar var ve farlar orj olmalı bence.2sinede maşallah Allah kaza bela vermesin...
-
Sagolasın Ali jant işi aceleye geldi hiç arastırmadan direk taktık bunları senın önerdiğin bi jant varmı acaba
-
maşallah civic'in rengi özellikle çok hoşuma gitti ama far ve jant konusunda katılıyorum arkadaşlara :)
-
Jant far degisiminden once yanlara mugen ek lazim masallah
-
masallah kazasız belasız kullanın :)
farlar konusunda arkadaslara katılıyorum, bide jantları 18 tercih edin bence, advanın bu modelını ben cok yakıstırıyorum ;)
http://i613.photobucket.com/albums/t...1/IMG_5966.jpg
-
Evet far ve jant olmamış. Zaten kasanın makyajlanmasından sonra gelen farlar 10 numara. Maşallah diğer ayrıntılar çok hoş.
-
Kazasiz belasiz. Civic'i dun sabah ise giderken Nergis de gormustum. Ahh RR yazisi olmasa ve orj farlar takilsaymis ne guzel olur demistim kendi kendime :)
-
Maşallah.. Orjinal farlarınız gerek renk gerek görünüş açısından mükemmel.. Neden onu kullanmadınız? Bu ledli farların modası biteli 2 yıl oldu.. Orjinale dönün bence de..
RR logosu da iptal edilmeli bence..
-
maşallah cıvıc harika görünüyor tampondaki siticker kalkmalı berce
-
arkası önden fazla düşmüş giibi duruyor. arkadaşların yazdıklarına katılıyorm allah kaza bela vermesn
-
-
maşşallah 2snde kazsız belasız