kafamı kurcalayan bi araba çok temiz buldum 100 binde 2000 model fakat arac hakkında hc bi bilgiye sahip degilim kasa olarak çok hosuma gidiyor . kronik sorunları varmı kullanan arkadaslar yorum yaparlarsa sevinirim .
Printable View
kafamı kurcalayan bi araba çok temiz buldum 100 binde 2000 model fakat arac hakkında hc bi bilgiye sahip degilim kasa olarak çok hosuma gidiyor . kronik sorunları varmı kullanan arkadaslar yorum yaparlarsa sevinirim .
Dediğin fiyata başka alternatif kalmıyor al yani. :D Bu uçuk piyasada çok mantıklı bi alış-veriş olur. Önceki 307 gibi. :)
fiyatına göre çok çok kaliteli bir araç. yürürü sınıfındaki rakiplerine göre baya iyi.yol tutuşuda gayet tatminkar.lpg li halini bilmiyorum fakat benzinde tüketimi birazcık fazla.ben ölümüne japon savunurum ama sanırım alfa ruhu diye bişey gerçekten var:)
arabaya binince değişik bişeyler hissediyo insan...
biraz gazlanarak yaptılan yolculuk sonucu 750 km de 400 liralık benzin yaktı.km ye 50 krş dan biraz fazla yani.ama şartlar biraz ekstremdi:) sakin kullanımda 35 krşa belki daha da aşağısına düşebilirsin gibi geliyo. sakin kullanımda ölçmediğimiz için net bişey söyleyemeyecm. sonuçta fazla basmazsan diğer 2 lt lerden fazla yakacağını sanmıyorum
kronik olarak varyatör sıkıntı yaratabiliyor fln diye duymuştum ama bilemiyorum biz yaşamadık.. ama araç her türlü sıkıntıya değer..gösterge doğru ölçüyomuydu bilmiyourum:) ama 235 gördü.ayrıca varyatör olayında buradan bişeyler öğrenebilirsin
http://www.techturkey.com/forum/gene...or-sorunu.html