Kardeşim yerinde olan bir arkadaşımla birazdan deneyecegiz . Bir kaç deneme yapacagız,videoları paylaşırım yakında, fikirleriniz neler, ne olur ? drag roll vs
corolla 2011 - bora 1.6 16v
Printable View
Kardeşim yerinde olan bir arkadaşımla birazdan deneyecegiz . Bir kaç deneme yapacagız,videoları paylaşırım yakında, fikirleriniz neler, ne olur ? drag roll vs
corolla 2011 - bora 1.6 16v
d4d de chip varsa 160 a kadar onde olur yoksa başta onde olur 3 den sonra bora acar
denemeler yapıldı, gece convert ettikden sonra eklerim, cok eglenceli videolar oldu.
daha çok roll yapın drag yapmışınız baskı balatayı bitireceksiniz. araçlara maş :)
maşallah araçlara ...
bileğinize sağlık arkadaşlar. drag da korna ile başlamak kornayı çalan adına daha bi avantaj gibi geldi bana yanılıyormuyum acaba. buradada kornayı ww bora çaldı galiba..:S
ayrıca '' çekim yaparken küfür etmeyin kesmek zorunda kalmayalım___ sen yanındakine söle onu___ ve bomba : s...tir lan...:):)
Gördün mü hareketi? Bir ara gölgesiyle yarışıyordu çocuk :D
Evet ben boranın içindeydim ve korna çalan bana da biraz avantajlıymış gibi geldi :) Normal şartlarda corollası olan arkadaş kornasını dinletmek için uçan kuşa bile korna çalardı ama o gece o çalmadı kornaları :) ve itiraf ediyorum o bomba bana ait :slomo: