adanalı ofsetli jantlı :D beyaz sedan kimin yaw :) tv de baya hoş çıktı ... zengin vceled arabası dediler yere yığıldım :D:D
Printable View
adanalı ofsetli jantlı :D beyaz sedan kimin yaw :) tv de baya hoş çıktı ... zengin vceled arabası dediler yere yığıldım :D:D
Bende gördüm aracı :D fena durmuyordu
burdan birininse ne olucak ?
:) hoşdurum biş olmasına gerek yokki :D modifiyeli araçlarında dizilerde oynması velevki bunun tanıdık biri olması hoş bir durum diil mi? ben gördüm hoşuma gitti ???
ben izliyorum göremedim tekrar gelirmi yoksa olay bitti mi ? :D :D
keşke burdan biri olsa hepimiz seviniriz tabiki oda bizden insan demekki :)
benm cep telf.nuna msj geldı, kanal d yı ac hemen modlu honda war die, demekkı cokgu kısıde aynı hissi uyandırıyo :)
Ya izleyemedim Videosu yokmu meraklandım şimdi :D
aynen :D ne güzel torbacılardan mal alan çocuğun arabasıydı babası zengin arkadaşı buna kumpas kuruyor sonra torbacılara honda ile gidiyorlar çoucugu hacamat ediyorlar :Dfalan filan araba baya afişe oldu :D
izlemediğim bir dizi oldugu için göremedim ama merak ettim ;)
zaten ne kadar kötü rol var modlu araçları kullanırlar :) yeni daha trafikle ilgili bir reklamda alevli uno ile basıp kaza yapıyorlardı :)
umarım biri caps almıştır merak ettim :D
bende maç bitti öle gezinirken gördüm aslında honda yı görünce izlemeye devam önü basıktı ama arka havada biraz kamber felan :D jdm king sticer lar logosuz panjur :D far jdm far :) kare plaka jdm plakalık felan :D
turbo civic'ler istiyoruz :D
caps yokmu caps :D
Bende merak ettim şimdi :D
fazla meraklanmayın 3 gun sonra sahıbınden de satılıga cıkar,dizide az kullanılmıs honda die :D
genelde beykoz ve cevresinde cekiliyor bikaç sefer bende denk geldim haftayada beni izlersiniz :)