-
Mat Turuncu VTR-VTS Karışımı
-
maşallah kazasız belasız farklı durmuş değişiklik güzel şey
-
Teşekkür Ederim Fazlasıyla Değişik Oldu Aracın Görüntüsünü Epeyce Değiştirdi :=)
-
-
maşallah araca sinan kardeşim...
-
dün avcılarda görmüştüm maşallah
-
Teşekkürler Orjinal VTS jantı üstündeki anck içeride kalıyor ama biraz önce spacer buldum o konuyuda çözmüş bulunmaktayız :)
-
maşallah çok yakışmış, folionun markası nedir acaba ?
-
mat turuncu çok güzel durmuş jantları iyiki siyaha boyamadınız böyle tam olmuş maşallah :)
-
Alıntı:
undertaker Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok yakışmış, folionun markası nedir acaba ?
Teşekkür Ederim Markası KPMF Belçika Malıdır 100 mikron aynı zamanda
-
Alıntı:
emre_ Nickli Üyeden Alıntı
mat turuncu çok güzel durmuş jantları iyiki siyaha boyamadınız böyle tam olmuş maşallah :)
Teşekkür Ederim Evet Jantlar Böyle Güzel Duruyor Ancak Arkadaş Çevrem Değiştir Diyor Aldım 4 Adet Farklı Jant ancak spacer gerekiyor onuda hallettik bugun :)
-
maşallah turuncu cok güzel olmuş
-
10 numara olmuş aracın rengı bıtırdı benı zaten :) bide yorum yazarken sıyah kalın yazı kullanma onu ancak yonetım kullanabılıyor ceza alma yani ceza alabılırsın o konudan dikakt et :) kazasız belasız surusler masallah :)
-
maşallah çok güzel olmuş aracınız nokta atışı yapmışsınız resmen kazasız belasız kullanın
-
-
-
Arkadaşlar hepinize teşekkürler... ÜSTÜNERC sanada teşekkür ederim uyarıların için :D
-
güzel oldu güzel maşallah kardesm güle güle kullan :) sebastien loeb bile yanaşamaz artık :D:D
-
Eyw kardeşim bnm bu arada jant yapan arkadaş kapamış tükanı :D