-
'''' v s v t e c 2 '''' iyi seyirlerrr...
-
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...
-
-
-
Maşallah çok hoşuma gitti.Rengi duruşu basıklığı 10 numara..
-
maşallah kazasız belasız..
-
.................................................. ........
-
Alıntı:
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok hoşuma gitti.Rengi duruşu basıklığı 10 numara..
Çok Saol Kerdeşim..AllahRazı Olsun...
-
Alıntı:
berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız..
Saol Teşekkürler Kardeşim.Cümlemize İnşallah...
-
-
-
Cok guzel arac masallah kamber istiyo sanki birazcik :)
-
Alıntı:
emre_ Nickli Üyeden Alıntı
Cok guzel arac masallah kamber istiyo sanki birazcik :)
saol teşekkürler.kamber dediğin gibi birazda olsa verilebilir ama sevmediğim için bu şekilde yaptık kardeşim.tekrar teşekkürleer....
-
41 kere maşallahhh!!!! yay ne var kaç cm???
-
VS VTEC II 41 kere maşallah allah kaza bela vermesin kanki 1 haftada kaderı değişti arabanın eskı sahıbı gorunce gerı ıstemesin arabayı :D sihirli ellerin farkı kanküm yaaa...ÜMİT TÜR:icon_tup:
-
Alıntı:
emre Nickli Üyeden Alıntı
41 kere maşallahhh!!!! yay ne var kaç cm???
Allah Razı Olsun Kardeşim.Namiştain Yapımı Yay Ve Amortisör Var.Önler 49 cm. Arkalarda 52 cm.Geliyo Şu Anda Cant Çamurluk Arası Kardeşim.Tekrardan Saol.Teşekkürler...
-
Alıntı:
cemil pepe Nickli Üyeden Alıntı
vs vtec ıı 41 kere maşallah allah kaza bela vermesin kanki 1 haftada kaderı değişti arabanın eskı sahıbı gorunce gerı ıstemesin arabayı :d sihirli ellerin farkı kanküm yaaa...ümit tür:icon_tup:
cemilim benim kanküm benim saol.allah razı olsun.yaptık işte bişeyler.sana ve tüm sevenlerime beğendirebildiysem ne mutlu bana...
-
kazasız belasız surusler masallah guzel olmus arac :) 3 lü civiclerde ortadakı civic sislere amerikan park yapmıs oda guzel olmus xenon olmasa tercih edılebılecek birsey...
-
maşallah... kazasız belasız.. görüntü 10 numara.. peki motor modifikasyonu ne durumda?