Ae86 yi alayim mi kararsiz kaldim.
Bilmiyorum takip edeniniz yada denk geleniniz var mi bu aralar sahibinden de bir ae86 var mavi, projelik basligi ole satilik.
Kendisi cok eskilerden beri tanidigim arkadasima ait ve durumunu biliyorum aracin alinip yapilmaya cok uygun eli yuzu tutar bir araba.
ailevi sebeplerden dolayi suan kullandigim auris i satip gonlumdeki diger arabalara uzanamiyorum ama bu arabayi alip elimdeki nakiti kullanarak gonlumce yurur hale geyirebilecegime inaniyorum. yani icimden aurise masraf yapmak gelmiyor o parayi bu araba icin kullanabilrim ve icime sinen bir arabaya sahip olabilirim diye dusunuyorum.
kingpin'nin golf projesi gibi uzun soluklu ozenli bir is yapmak istiyorum. Biliyorum evdeki hesap carsiya uymaz vs vs ama zaten aklimdakiler sunlar;
komple soyulup adam gibi boyanacak, gerekli tadilatlar ve yalitim yapilacak.
Uygun bir motor ile abartmadan tatmin edecegini dusundugum gibi yurutulecek (gerekirse dif ve sanzumanda eklenebilir listeye)
coilover, gergiler, fren sistemi ile gunluk kullanilabilecek ama duzgun yurur yapilacak,
kabin icinde on gogus tadilati yapilacak ic kisimda kaporta gozukmeyecek sekilde kaplacak 2 koltuk ve kemer ile kullanilir bir kabin haline getirilicek.
Aklimda araba+ 10 kusurlu bir rakama bu isi halledebilecegim gibi bir fikir var.
arabaya ve ustune harcayacagim parayi aurise harcasam hem degmeyecek hemde icime sinmeyecek, aurisi satip ustune koysam istedigim arabalari gece alamayacagim alsamda hala para harcamam gerekecek ( bugeye yada evo8 ) ki zaten aurisi satamiyorum.
Bu yapacagim fikir bana mantikli geliyor cunku sonucta iyi para harcasamda icime sinen kendi istedigim gibi bir arabay sahip olacagim.
siz ne dersiniz?