Evet arkadaşlar bu hafta araba alıcam.Tavsiye ediceğiniz araçlar benim için çok önemli.Tanıdık bildik olursa iyi olur.
Printable View
Evet arkadaşlar bu hafta araba alıcam.Tavsiye ediceğiniz araçlar benim için çok önemli.Tanıdık bildik olursa iyi olur.
206 RC dusunursen batuhan abının arabasıdır ufak bı kazası vardır ki zaten yazmıs oraya.km si falan herseyı orjınal yürürü saglam bir arac 200 hp cıvarında
Peugeot 206 2.0 RC 2005 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 45318696
Güncel arkadaşlar tavsiye bekliyorum
Yok mu tanıdık bildik araç arkadaşlar?
Bu aracı Ankara Draglarında görmüştüm. Atakan Derici isimli arkadaşımıza ait. Araç 106 ve 206 GTI ların kafasına vurmakta usta. Oldukça da iyi gidiyor bilirsiniz.
Volkswagen Golf 2.0 GTi 1980 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 50435941
Modeli 1998 ve üstü olursa iyi olur
o Fiyatlara alabileceğin Clio Rs ler ve 306 S16 lar ve 94 GSI larvar. O para isteyen GC8lerden falan aman uzak dur.
Burak Alfa nin yakiti ve parcasi uzer. Kullanimi zevklidir baya ama
Eski Alfalar ucuz yenilerii pahali diye biliyorum.
hiç düşünmeden mk1 clio rs....
ustam al bi cıvıc vtec sedan altın gibi degerli ilerde satacak olsan bile aldıgın paralara satarsın
parçası eskisi kadar pahalı değil alfanın , opelden vs. ucuzdur , ama kriterim spor araç ise almam , araba yoruldumu başlıyo arıza cıkartmaya.