-
1961 Chavrolet Belair - Fotoğraflayan Koray
Yakın bir arkadaşımın sevidiği bir abisinin gözbebeği olan 1961 Belair i fotoğrafladım umarım beğenirsiniz..
İyi Seyirler.
(Türkçe konu başlığı umarım rahatsız edici olmaz artık yavaş yavaş alışalım yakında türkçe imzalarda gelicek,biraz farklılık olsun istiyorum)
-
-
maşallah buram buram nostalji bu olsa gerek
-
-
Fotoğraflar güzel olmuş. Sanırım aracın iç döşeme eksikleri var o yüzden iç detay almamışsın pek. Yanlız bu araca Karagümrük, Unkapanı felan gibi eski ahşap binaların olduğu bir ortam ayarlayabilirsen çok iyi olur. Eline sağlık.
-
Mükemmel ötesi olmuş helal olsun elinize sağlık:)
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Fotoğraflar güzel olmuş. Sanırım aracın iç döşeme eksikleri var o yüzden iç detay almamışsın pek. Yanlız bu araca Karagümrük, Unkapanı felan gibi eski ahşap binaların olduğu bir ortam ayarlayabilirsen çok iyi olur. Eline sağlık.
Buğranın araba sırada bekliyordu o gün karşıya geçecektik gün batımı için bu aracı 1 saatte bitirdim birde dediğin gibi içi döşemelerde hafif kusurlar vardı..Kısa zamanda yakışır bi mekanda dataylı çekecem bunu acayip hoşuma gitti :D
Saolasın ;)
-
oy oy oy çok güzel ya ama tarihi - ahşap mekanlarda fotoğraflar çekilmeli
bu gün bi fabrikanın bahçasinde cabriolet ımpala gördüm açık mavi renk çok güzeldi
-
çok güzel böyle klasikleri görmek...
-
fotolar super nede olsa konya arabasıymıs 42 plaka :)
-
-
-
Ne büyük bir keyf şu amerikanlar :) emeğine sağlık çok güzel kareler.
56 olsun, direksiz olsun, benim olsun :)
-
Cok guzel fotograflar Koray, eline saglik
-
-
Türkçe teşfigi ve fotoğraflar için teşekkürler...
-
Alıntı:
BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı
Türkçe teşfigi ve fotoğraflar için teşekkürler...
Evet teşfik var bundan sonra ;) Saolasın..
-
Baslik Turkce ama fotograflardaki imzalar ingilizce...
Cekimler ve arac mukemmel.
-
41 kere maşallah.Emeklerine sağlık nostaljik bir sokak arasında yeni fotolar bekliyorum.