doping satmaya kalktılar olmadı. get satıştan komisyon aldılar oda olmadı şimdide ücretli yaptılar buda sanırsam sahibindenin sonu oldu ;)
Printable View
doping satmaya kalktılar olmadı. get satıştan komisyon aldılar oda olmadı şimdide ücretli yaptılar buda sanırsam sahibindenin sonu oldu ;)
onceden söylenmişti zaten forumda
evet bu ücret muhabbeti tatsız oldu sanki reklamdan yeterli parayı kırmıyorlar.. başka alternatiflere yöneliriz bizde
ilan açabiliyorsun ücretsiz şu anda
ilan açmayı ücretlimi yapmışlar? şuan ücretsiz ilan ver butonu duruyor
sabahtan beri 2 ilan verdim ücretsizdi 3. ilanıda 1 saat önce verdim daha aktif olmadı
Cebinden onaylı olmakta birşey yok ya :)
benim 10 tane ilanım var eger üçretlenirse hapı yutarız :D
cepten onaylıda bi para kesmiyor. onay sırasında da bi ücret yok.
rekabet şart .
Kullanıcı girişi yapınca böye bir yazı karşılıyor
Değerli sahibinden.com üyeleri,
Bildiğiniz gibi sahibinden.com'da bireysel üye olmak ve ilan vermek ücretsizdir. Ancak ziyaretçilerimize sunduğumuz ilanların kalitesini artırmak için Ağustos ayından itibaren ücretsiz verilebilecek ilan sayısı sistem tarafından kısıtlanacaktır. Sizler her zaman olduğu gibi ilgili kategoride size sunulan limitler dahilinde ücretsiz ilan vermeye devam edebilirsiniz.
Aynı anda daha fazla ilan vermek ve hızla sonuç almak isterseniz doping hediyeli ücretli ilan seçeneğinden faydalanabilirsiniz ya da özellikle vermiş olduğunuz ilanlar yoluyla ticaret yapıyorsanız kurumsal kimliğinizle internet üzerinde size özel bir mağaza adresine sahip olabilmek ve daha da fazla ilan verebilmek için online mağaza açabilirsiniz.
Saygılarımızla,
sahibinden.com
ben daha dun 2 tane ilan actım ücretsiz..
önceden cebinden onaylıydım, 8 ilanım vardı, bugün de 17:20 de iki ilan daha verdim yayınlandı, ücret mesajı gelmedi şu ana kadar
sıkıntı yok ilan veriliyor ucretsız
bgn dikkat ettim artık ilanı düzenleyip ön sayfaya alamıyoruz ön sayfa için güncelim dopingi istio yoksa güncellediğimizde yine aynı tarihte arka sayfalarda kalio ilan
Belli sayida ilan ucretsiz.
İsin kakasini cikarmasinlar diye
Ama cok sacma seyler yapiyolar bazen,
Ya ciddiyetten yada kalcalari kalkti o yuzden..
Adamlarin rakip yok king oldular
değişen bişey yok aynen dvm cebinden onay olmazsa da olmaz bence gayet mantıklı bir iş yapıolar yoksa bi kişi 10 tane profil açıo 10 taneye misal 3er tane ev ilanı girio 30 ilan oluor ee biz magaza açanlar salak mıyız senelik 590 lira verip magaza açıoruz bizde öle yapardık o zmn ben sahibindenden yanayım bu durumda