meraba arkadslar 94 model astra gsı sfı aracıma komple düz boru yapıcam bu araca en verimli kac capta egzos borusu yapmak uygun olur yorumlara tesekkürler....
bu arada son susturucu hks hı power olacaktır..
Printable View
meraba arkadslar 94 model astra gsı sfı aracıma komple düz boru yapıcam bu araca en verimli kac capta egzos borusu yapmak uygun olur yorumlara tesekkürler....
bu arada son susturucu hks hı power olacaktır..
60 tan fazlasına cıkma ses artacak hatta zırıldama bile yapabilir ama son susturucuda cok gurultulu bi tarzsa polisler kankan olacak =)
aracında ne gibi modifikasyon var yada ne yapmayı planlıyorsun? bunlara göre belirlenmeli
aracta filtre headers düz boru olacak baska bisey uygulanmayacak
Ben 63mm krom boru kullanıyorum sonda 60mm HKS hi power var
headers öneririm, ciddi farkediyor.
61 düz boru yapsam sonda zaten hı powerim var headers var ama orjinali sanırım
bunlarda f16mı öyle ucak modelı gıbı sanzıman kodları vardı cok farkedıyordu sanırım orjınal oranları cok uzun :D:D:D
evt öyledir kesin ben su halimle chipli filtrli hesders egzoslu 306 gtı ile yürüyorum ama iyilestirmeler olabilir mutlaka
hazır poşetinde fabrikasyon düz ara boruları var elimde istersen headerstan sona kadar 51 ve 63mm olarak.
Hadi bakalım hayırlısı olsun ;) Hangi GSİ yi aldın amacım konuyu dağıtmak deil yannış anlaşılmasın. Bu arada öle herkesin sözüne uyupda Aracına bişi yapma derim GSİ başkadır Üzebilirde Sevindire bilirde :)