PLAKALI CALINTI BULUNTU ASTRA 2010 KACIRMAYIN.. - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 59506310
Arkadaşlar bu tip ilanlar görüyorum ve piyasa fiyatından ucuza satılıyorlar. Bunun nedeni nedir
Printable View
PLAKALI CALINTI BULUNTU ASTRA 2010 KACIRMAYIN.. - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 59506310
Arkadaşlar bu tip ilanlar görüyorum ve piyasa fiyatından ucuza satılıyorlar. Bunun nedeni nedir
çalıntı buluntu nedir ? :S
Ne gibi bir yasal prosedür bizi bekler mesela bunu aldıgın taktirde
bence bunların havayastıkları beyni yani önemli para eden parçalı çalındığında alınmış oluyor satıcıda bunları çıkma alıp toplayıp satıyor ucuzluğu bundan bence
Araç sicilin de belli oluyordur herhalde ne oldugu ...
Bir daha kasko yapılmama gibi bir durum olablir belki..
haramlık helallik bi durum varmı acaba?
komple boyalı olabiliyor ve bildiğim kadarıyla dosyasında çalıntı bulundu kaydı oluyordu sanırım...,yani herşeyini dikkatle kontrol etmek lazım bazen kazalı oluyor falan...
bence bulaşmamak lazım
way beyler kafadan atmaca mı oynuyoruz
mis gibi alınır öyle böyle değil param olsa cart diye alırdım curt diyede binerdim..
şase numaralarını emnıyet degıstırıp egm ile baslatıyor sanırım
arabanız çalınıyor , kasko size aracın parasını ödüyor , sonra araç bulunuyor pert araçlar gibi araç bedeli kadar hasar gözüküyor plakanızda , sigorta şirketi ihale ile satıyor aracı. Olay bundan ibaret. boya , eksik parça vs.vs gibi durumlar olabiliyor.
Bence böle bir araç almak sıkıntılı olabilir :)