0'dan itibaren 200 e kadar hangisi alır? deneyen oldu mu?
Printable View
0'dan itibaren 200 e kadar hangisi alır? deneyen oldu mu?
2 side stock golf gti a veriyorum oyumu
Poloya bak seeennn:)
200'e kadar Polo gti alıcaktır diye tahmin ediyorum ama 200'den sonra Type-r yavaş yavaş uzucaktır..
Denenen rakım bu olayda biraz değişkenliğe yol açacaktır. Polo gti'ın 200 den önce geçileceğine pek ihtimal vermiyorum. Varsa denemek isterim. :)
ep3 olsa düşünmem bile ama söz konusu fn 2 olunca polo 180-200 e kadar önde olucaktır.200den sonrasını yazmaya gerek yok sanırım..:)
zır stock ep3 type r da öyle aman aman açamaz bilgin olsun. shumi nickli Selçuk abiye sorabilirsiniz. ;) Aracım zır stock ve selçuk abinin gruppe m filtreli, headers,egsozlu arabasıyla denedim (35 AD ... type R) . Ben 3 vites 80 o 2. vites 80 sıktık 150 de selçuk abi kafa çıkartıyordu.200 de 4 boy öndeyken 230 da 6-7 boy önde oluyordu. Ve 0'dan kalkıldığında polo gti ciddi hızlanan bir araç küçümsenmesin. fn2 nin şansı çok zor 200 bile iyimser rakam ben 210-215 lere kadar kafa çıkartamaz stock fn2 type r derim. Neyse konu sapmasın. Konu stock fn2 type R vs stock polo gti.
Gti saplar:alright:
2 side stok pilotlar konuşur diyorum ama 200 den sonra tabiki typer geçecektir orası kesin.
Polo az farkla onde olacaktir ama DSG sayesinde boyle avantajli
Bnce 230 a kadar polo gti onde olur ordan snra fn2 gecer
kullanmayı bırak binmedim bile ama izlediim videolardan yola çıkarak GTİ gerçektende yürüyor.Bizim de güdemimizde olduğu için baya araştırdık hatta cemi bile aramıştım.youtube'da çok videosu var izleyin derim keyifli hatta şaka gibi :D
Sonuç: GTİ diyorum