Aracımızı bilen biliyor 1.6 ies Turbo. Atar yok gider yok isteyenle deneriz kategori fark etmiyo tahmini güç yazssamda kimse denemiyo bizi gecicek araçta olsa zewk yapmak istiyorum yeter artık deneyin
Printable View
Aracımızı bilen biliyor 1.6 ies Turbo. Atar yok gider yok isteyenle deneriz kategori fark etmiyo tahmini güç yazssamda kimse denemiyo bizi gecicek araçta olsa zewk yapmak istiyorum yeter artık deneyin
kanka ben R yaptım :D Bursaya kaçtım haftasonu için :))
sen böyle deneyecek adam zor bulursun senin yaptıgın gibi deneme yapan cok nadirdir. geçen muharremle & 0zan nickli arkadaşlar yaptı mesela... sana tavsiyem gider yaparak konu açmandır :D onu bunu geçerim demendir yoksa kimse gelemez. ki gördükde daha önceki konularında :)
yaptıgın sakinlik atar yok demen v.b. şeyler cok güzel fakat dediğim gibi amaca böyle zor ulaşırsın.
Gökhan araç sökük değil YG ile denemek istersen yarın akşam buluşabiliriz ;)
Gökhan diyorum ismi yanlış hatırlamıyorumdur umarım :(
bir telefon numarası alabilirmiyim, bizim araç hazırsa deneriz
primera gt turbo keyifli olur :)
ben denerım sızınle eger uyarsa subarum var aksama beklerım vıdeosuz cıkmam cekerım gecerım aglatırım koyarım sıteye uygunsa cepten arayın gokhan bey :D saygılar
Yok yasar abi yanlış degil abi deneriz abi Cumartesi aksamı haberlesiriz istersen bana pm den at numaranı bana
0544 340 52 56 numaram bu burdan arayın her daim acarım
CECoooooooooo seni istiyorummmmmmm
Sitede araba yok vay arkadas nerde o tr nin en hızlı typerlari sahibinden comdaki atmosferik canavarlar m3 gecen tayyarlar cabbarlar atmosferik king Vti lar amuse s2000 ler yok mü arttıran Klavye basında esip gurleyenler
İstanbul uzak geliyo şimdi :)
İstanbul ici aranıyor arkadaslar yokmuuuuuuuuuuu
Yine fos bı konu oldu alayıniza gider mı demek lazım araba bulmak için hahahahahahah
Özellikle aradıgınız araç yok mu , yazsaydınız daha net olurdu aslında
Öylede yok böylede yok farkediyo mü ki anlamadım m3 taypar s2k Vti Gti rs mini s wrx gc8 audi tt olur geçsin gecelim hiç farketmez tek basımıza baskamtan sıkıldık artık