91'model subaru legacy
1800cc 115hp boxer motoru var
Abart egzoz,spoiler,cam filmi ve ufak tefek aksesuarları var.
Printable View
91'model subaru legacy
1800cc 115hp boxer motoru var
Abart egzoz,spoiler,cam filmi ve ufak tefek aksesuarları var.
Hayırlı olsun güle güle kullan
teşekkür ederim.
Hayırlı olsun geçenlerde gördüm galiba aracı çarşının oralarda. WRX veya STI jantı ile mükemmel oluyorlar ;)
şu sıralar geziyor ama genelde yatan bir araç :) haklısınız sarı wrx jantı yada rallide kullandığı sarı jant çok güzel duruyor.
bu arada aracı yeni almışım gibi olmuş bu araç bizde 14 senedir var :)
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
maşallah..............
teşekkür ederim hepimize kazasız belasız cezasız sürüşler :)
maşallah Allah kaza bela vermesin.
amin cümlemize.
maşallah. wrx jantları çoğu legacy de hoş duruyor gerçekten. ama yerede basmak gerek ;)
16" takılırsa gerek kalmayabilir yay takmaya deneyip görmek lazım ;)
Maşallah temizliği çok güzel..en eski corollaları çok andırıyor , kasa kodunu unuttum
maşallah :) sesini merak ettm aracın
yalnız Burak şunu farkettim eski modellerin sesi daha güzel çıkıyor :) bizim eski legacy 2 nin sesi çok fenaydı şimdikininde güzel ama eskisi daha bi iyiydi o hırıltı çok fena :)
'90 model 1.8 glximiz vardı çok severdim rahmetine kavuşmadan öncesinde. Modeli eski olmasına rağmen oldukça keyifli renkte siyahtı, sizinki ile fark otomatik vites,spoiler ve jant kapağı sanırım.Daha uzun seneler sıkıntısız kullanırsınız umarım.
İzmir'dendi sanırım aynı kasa mavi renk olan legacy başlığı vardı 1-2 ay önce açılan fikir verebilir yapılabilecekler için :)
galiba sesi kısmaya uğraşıyor subaru :D
teşekkür ederim izmirdeki turbo legacy'i biliyorum ve yakından takip ediyorum imprezalardan daha sağlam ve daha güçlü olduğu kesin keşke daha fazla gelseymiş legacyler :)