-
2007 drag şampiyonları
1. sınıf } erkan baştaş
3. sınıf }selaaddin yılmaz
4. sınf }emrah eryılmaz
5 .sınıf}ismail çam msupra
6. sınıf}ilker yılmaz
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum emeklerinizin karşılıgını bi nebzede olsa aldınız diye düşünüyorum bundan sonraki yaşantınızda da hep böyle başarılı olmanızı canı gönülden isterim.
bizim arabalarımızda emegi geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum
yarışları koşturan bütün arkadaşlara da başarılarının devamını diliyorum
-
-
Herkese tebrikler, İzmir'deki ulusalları izledim gerçekten her araçta emek büyük, başarılarınızın devamı dileğiyle :)
-
-
tebrikler.. üzülüyorum üzülüyorum neye üzülüyorum.. askere gidicem kasımda.. Msupra yı çok görmek isterdim.. neyse kısmet artık :)
-
-
-
butun arkadaslar sonuna kadar haketti, butun yarislari seyreden ve perde arkasinda biraz bulunan biri olarak soyluyorum. hepsini tek tek tebrik ederim.
ayrica sirf sampiyon olanlari degil, ellerinden gelen butun cabayi gosterip sezon boyunca yarisan diger herkezi de ayrica tebrik ederim cunku drag yarislarina katilip sezon kovalamak oyle disardan gorundugu kadar kolay bir is degil.
aklima gelenler, sato,hasan-sidika baskara,tohan, murat abi(mrt), intervan, erkan erdali, yasin, angel cengiz, volkan tanju, semih abi, rpm arif abi aklima su an gelmiyenlerden ozur dilerim ama bu kisilerin hepsi tek tek buyuk emekler verdiler, hepsine tesekkur ederim.
-
seneye daha gzl yarışların cıkması dilegiyle katılan ve emegi geçen herkeze tebrikler..
-
tebrikler emeğin karşılığını almak kadar güzel bir şey olmasa gerek..tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ederim,özellikle ismaille cengizin her yarışta ki çekişmesi görülmeye değerdi.....
-
ismail ve ilker kardeşimi kutluyorum..
antalya olarak bizde kendi şampionlarımızı kutlarıs..
denildiği gibi gerçekten emeğe geçen herkese teşekkür ediorumm gelip katılan bütün arkadaşlarımıza arabalarımıza yardımı dokunan bütün herkese izleyenlere ve yarışları organize edenlere
inşallah seneye devam etmek dileğiyle
-
-
kupalar Antalya' ya :) Tebrikler
-
bütün sezon boyunca bize güsel anlar yasatan tüm yarışmacılara ne kadar tsk etsek azdırr.insallah gelecek sezonda böle güsel olur.antalyalı oldugumuz için bizi gururlandıran antalyalı Emrah eryılmaz Erkan bastas Selahattin yılmaza ve serdar komaç tsk ederiz basarılarının devamını diliyoruz
-
erkan dayıya,deli seloya,emrah broya,fıs fıs kardeşime,ilker abiye hepsine kocaman tebriklerrr......tekrar kutlarımm
ve tabikide yarışan diğer bütün abilerime kardeşelrime ve ablama..
seneyede güsel ve renkli bir sezon olması temennimle
-
-
herkesi başarılarından dolayı tebrik ederiz
emeginize kesenize cesaretinize saglık
-
Şampiyonlara canı gönülden tebrikler...kazasız belasız bir sezon geçti ve anılarımıza kazındı.emeği geçen herkese teşekkürler.
-
antalyadan 3 sampıyon cıkmasına ayrıca dıger 2 sampıyonunda ankaradan bıldıgımız kısılerın olması benı sevındırdı ayrıca yarıs sonu verdıgı yemek ıcın ısmaıl abıye tesekkurler adamsın bea abi :P