methanol hakkında bilgi edinmek için açtım,
kısacası bu methanol neye yarar, atmosferikte ne işe yarar?
Printable View
methanol hakkında bilgi edinmek için açtım,
kısacası bu methanol neye yarar, atmosferikte ne işe yarar?
http://www.techturkey.com/forum/maka...videotext.html
abi bu konuya bi göz atmak istersin diye düşündüm
yapan uygulayan var mı??
Çok fazla var ama bu konu hakkında çok uzun süreler tartışıldı o yüzden heralde kimse yazmıyor :) Ben günlük kullanıyorum, hatta etrafımdaki birçok araba da kullanıyor..
Zaten yurtdışında bu kadar yaygın olan sistemlerin artık çok fazla tartışılmaması gerekiyor..
İlla çok daha ayrıntılı bilgi derseniz Yabancı forumlarda çok daha ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz..
mechanic hocam hayırdır? alevli projeler mi mevcut :)
hava sıcak, cehennemden biraz serin, nem %90 oluyor, bildiğiniz gibi değil...
benzin shell97.
kamerin typer da vardı başka atmoseferikte duymadım. işin içine yazılım da giriyor değil mi?
Kardeşim Murat'ın yüksek sıkıştırmalı 206gti'ında da var. IAT ciddi derecede fark ediyor. Ama AFR'de değişme yapıyor haliyle.
abı her gun goruon benı nıe sormuon haha:D bende metenol 7000 devırden ıtıbaren devreye gırıyordu tabı bunu kprodan ayarlamıstı samı abı ıstedıgın devırde devreye gırer.valla ben baya bı farkını gordum perf olarak cok fark etmıstı sonuc olarakta kafan rahat oluyor avans vurdu ettı yaz ayarı kış ayarı derdın olmuyor ve gazlayıp durduktan sonra emme ye dokununca ne kadar fark ettıgını daha ıı anladım:D
olabilir neden olmasın
2.0 da kullanıyorum. iat de 25 derece gibi fark yaratıyor.
dizele oluyor mu bu meret :)
methanol bitmez :D tedarik edilir
dizelde depoya dökmeyin bide içmeyin, onun dışında methanolle ne isterseniz yapın :D