-
kirlenmek güzeldir
-
off road bambaska bşey :)
-
Çok zevkli olduğunu düşünüyorum.. Ben çocukken babam götürürdü.. Kocaeli'nde oluyordu.. İzlerken bile heyecanlanıyordum.. Bi gün muhakkak yapacağım.. :)
-
her arabanın ayrı guzellıgı var buda bambaşka bır tat bır kaç kez ızleme fırsatı buldum sanayıde sevdıgım bır abım var onunda tutkusu bu bambaşka bır duygu :icon_tup: ...
-
Selçuk nerden geldim amk der gibi bakmış ayakkabılara :D:D ula olum siz rahatsızsınız valla :D
-
Eskiden beri hastalığım. Off offf Amarok almadıkta gittik polo gtı aldık yoksa kendimi dağlara taşlara vuracaktım. :D Ne zevk be...
-
selçuk giyiyo pradaları çekiyo guccileri hooop offroad a :D
-
konu başlığını görünce direk aklıma siz geldiniz :D valla kirlenmek güzel şey ya :)
-
ladanın sucu ne :D :D eğlenceyi tadında bırakmazsan off road bi süre sonra cile olabilir diye düşünüyorm bukadar çamur içinde :D
-
:D maşallah harbi harbi baya pislenmiş
-
çok ayrı bi zevk bu offroad ya maşallah iyi eğlenmişinizdir :D
-
Ya ne zevki hep bi pislik hep bi beklemek:) ben zevk aldigim aanlarin videosunu eklerim aksama
-
işte o zevki çamurlanmakta gizli :)
-
izlemeside bir okadar zevkli bir spor
-
o çamurlu halde şehir içinde gezmekde ayrı bir zevk bence :D her şekilde mükemmel bir spor :)
-
oh maşallah :D bununda keyfi bi ayrıdır heralde denemek lazım
-
-
:D :D ya olum siz ne işssiiniz yaa :)
bizim playboy selçuk daga taşa çıkmış :D köksal neyin gururunu yaşıyon len sen kubarmıssın bi hayli :D
masallahh masalllah allah agız tadınızı bozmasın benımde sevdıgım bı ortam orası walla. bıdahakıne aalo deyınde bende gelem :)