Bugün geçerken gördüm bu ıspartakule happy centerın yolundan devam edince yeni yapılan evlerin istikametinde sağ tarafta bir Full istasyonu açılıyor daha yapım aşamasında peki varmı bi bilgisi olan indirim falan olacakmı ?
Printable View
Bugün geçerken gördüm bu ıspartakule happy centerın yolundan devam edince yeni yapılan evlerin istikametinde sağ tarafta bir Full istasyonu açılıyor daha yapım aşamasında peki varmı bi bilgisi olan indirim falan olacakmı ?
Umarım indirim olur :) Özellikle Bp kullanıcısı epey azalacak
full lerin hepsi indirimli diye bılıorum,bir nevi şirket politikası ama ben fullden tövbeliyim benzin almaya BP ye devam
Bp yada shell dışında başka yerden almam ama full işide sakat :S
millet anlatıyor 400 km giden araba shellin benzınıyle şimdi 350 falan gidiyor diyorlar :S
aynen öle fullden aldım bir kaç kere aynı kullanımla daha az yol yaptı bir daha almam
bende hep shell den aliyorum ama full evimizin hemen asagisinda oldugu icin 1-2 sefer denerim bakalim nasilmis.indirimde yaninda cabasi olur
her daim %7 indirim var fullde ama mutlaka ilk açıldıgı gün %25 inidirim yapıcaklar 3.5 tl gibi olur heralde o gün için fiyatı :)
bu pazar açılışı var. benzin 3.5 TL motorin 3.25TL olacakmış. yakın olanların tikkatine =))
hala açılış maçılış goremedık inşaat halinde :D
Evin orda bi benzinci kuyruğu eksikti oda olucak yakında..
çalışanlara sordum oyle dedi o pazar gittim 1 ay daha var dedi :D bakıciiz..
bu arada sorunlu olduğunu soyleyenler var ancak abim iş dolayısıyla gunde en az 200km yapmaktaydı bikac ay oncesine kadar. dizel de de benzinde de hic bir sorun olmadığını hatta soylenildiği gibi aracın fazla yakmadığını belirtti.
kabası bitti ama Aralıktan önce açmayacaklar gibi :)
büyükşehir belediyesinden ruhsat almak kolay değil :)
yılbaşında açarlar büyük ihtimal :)
aynen rezillik o giriş köy gibi mübarek..hala bitirecekler bakalm ne zamana bitecek..
Ona da yılbaşı diyorlardı, akbatı gişeler hemen açıldı ama ana kapı ağır ağır ilerliyor.