-
Kayseri Şehitlerimiz İçin Yürüdü!
-
fotoğraflar gözükmüyor sanırım, yükleme yapmak için düzgün bir site bulamadım,
en kısa sürede düzeltiyorum
-
Resme sağ tuş yapıp linkini kopyala emre :)
-
Okuldan dönerken gördüğüm kadarıyla buz gibi havaya ve yürüyüşten çok kişinin haberi olmamasına rağmen kalabalıktı.Şehitlerimiz ruhları şad olsun..
-
Ellerinize sağlık
Orda bulunan herkesinde ayağına sağlık
-
Alıntı:
uqr Nickli Üyeden Alıntı
Resme sağ tuş yapıp linkini kopyala emre :)
bi türlü beceripte yükleyemedim :(
şimdide boyutlar büyük olmuş, kusura bakmayın :o
-
Bende haberim olmamasına rağmen arabayla geçerken gördüm şehitlik bölgesinde aracı kenara çektim bağırdım içimi döktüm. Kalabalıktı polisler konvoya eşlik ediyordu. Lanetler yağıyordu. Yağacakta... Başımız sağolsun. VATAN SAĞOLSUN...
-
bende ders çıkışı yetiştim caddeden konvoyla anayurta kadar geldik.. talas jandarma önünde yol kapatıldı istiklal marsı okundu.. bu bitek bugün değil bu olaylar düzelene kadar hergün yapılmalı
-
Yorum yapan herkese teşekkürler,
yaklaşık 2500 civarı kişi olduğunu düşünüyorum,
arabalarıyla katılanlarda vardı,
5-6 grubun aynı anda aynı yerde buluşmasıyla böyle bir kalabalık oluştu,
organizasyonlar pazartesi gününe kadar devam edecek,
dün gündüzde vardı, bugünde var, yarında var, cumartesi ve pazar günleride var,
Kayseri teröre lanet okumaya devam edecek,
elimizden bundan fazlası gelmiyor :(
-
-
EMRE ! resımLerı imageshack adresınden 640x480 ebatLarında yukLE.
-
Bu günde saat iki gibi meydanda şehitlerimiz için toplandık ve şehitliğe kadar yürüdük.Bizden başka en az 5 6 grup daha vardı benim gördüğüm eğer biraz daha planlı olup toplanılsaydı beklenenden çok daha fazla kişi olacaktı tepkimizi belli etmemiz açısından daha da iyi olacaktı..Ülkemin başı sağolsun..
-
Alıntı:
UNAL Nickli Üyeden Alıntı
Bu günde saat iki gibi meydanda şehitlerimiz için toplandık ve şehitliğe kadar yürüdük.Bizden başka en az 5 6 grup daha vardı benim gördüğüm eğer biraz daha planlı olup toplanılsaydı beklenenden çok daha fazla kişi olacaktı tepkimizi belli etmemiz açısından daha da iyi olacaktı..Ülkemin başı sağolsun..
dün sabah 8'den akşam 5'e kadar dersim vardı,
o yüzden katılamadım :(
-
Alıntı:
Garaj38_EMRE Nickli Üyeden Alıntı
dün sabah 8'den akşam 5'e kadar dersim vardı,
o yüzden katılamadım :(
zaten asıl protesto c.tesi olacak..sizin gibi gelmek isteyipte gelemeyenler, farklı yerlerden hareket fln olmayacağından en kalabalığı olacak.
-
-
-
-
eline sağlık emre helal olsun kayseriye valla
-
Alıntı:
BRETE Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık emre helal olsun kayseriye valla
teşekkürler abi, gurur duyuyorum hemşerilerimle :)