Replika jantlarda "rc" diye bir marka duydunuzmu hiç. Fiyat verirken satıcılar normalde şu fiyat ama birde RC marka var onunda fiyatı şu die ayırıyorlar biraz daha yüksek fiyatı. Böyle bir marka varmı varsa kalite farkı nedir vsvs:beuj:
Printable View
Replika jantlarda "rc" diye bir marka duydunuzmu hiç. Fiyat verirken satıcılar normalde şu fiyat ama birde RC marka var onunda fiyatı şu die ayırıyorlar biraz daha yüksek fiyatı. Böyle bir marka varmı varsa kalite farkı nedir vsvs:beuj:
bende rc marka jant var islam oto dan almıştım herhangi bir sıkıntısını görmedim ağır biraz o kadar
fiyat olarak diğerlerinden ayrıldığı doğrumu peki? Emsallerinden net olarak ağırmı?
Orjinal ekipman replica sı soruyosan eğer RC marka jantın fabrikasında üretilen orj. ekipman replicaları var onu söylüyolardır muhtemelen ;)
Republic of China olmasın o sakın :D
Yani bir fark yok diğerlerine göre öylemi. Hatta china olduğu kesin :D
Zaten Türkiyede MS , DJ , CARRE , CMS , KORMETAL yerlidir ,
bunlar hariç diğer bütün ürünlerin %98 i maid in China ;)
Malezya ve Thailand marka jantlarda var canım :)
15 yıldır replica üretiyormuş bu firma vsvs gibi laflar ediyor satıcı:D
ya china china diyosunuz, istisnalar dışında Çinden başka yerde jant üreten fabrika mı kaldı.
artık her sey chın
%98 çin dedim zaten ;)
geri kalanıda büyük çoğunluğu tayvan malezyadan artık gelmiyo gibi bişe ,
ona bakarsan avrupadan gelende var ama şuan Türkiye'ye ithal edilen jantın çok çok büyük bi kısmı , ki en son geçen aylarda yapılan açıklamaya göre %98 di , China ;)
şuan , öncelerin dünya devi momo bile üretiminin çok büyük bi kısmını 15-16-17 ve 18 lerin hepsini çinde üretiyo
artı olarak da lenso , rc v.s. v.s hepsi çindeler , onu bırakın lassa bile üretim maaliyetlerini azaltmak için mısıra fabrika açıcak
http://www.sonsayfa.com/Haberler/Is-...yor-81759.html
tayvan dan gelen en büyük marka ise hijoin .
çiviyi vidayı bile çinden ithal eder duruma gelmişiz ,
çin malı kötü değildir aslında ordaki üretim maaliyetleri işçilik maaliyetleri düşük olduğu için ordan ithal geliyo zaten bu ürünler .
ama çok kalitesiz ürünlerle ün yaptığı için china ondan lekelendi adı bi kere ;)
ama jant piyasasına baktığın zaman , advan advan die tutturan arkadşlar çin malı ürün kullanıyo :D
çin işi ,japon işi :D
Çindeki Volkswagen ve Audi fabrikasını görmenizi isterdim burda yazılanları okuduktan sonra :)
S serisi ve 8 serisi dışında olan modellerin Çinde yapıldığını söylesem :)