yola çıkacak arkadaşların bilgisine tem otoyolu sultanbeyli civarında tır ile minibüs kazası var
Printable View
yola çıkacak arkadaşların bilgisine tem otoyolu sultanbeyli civarında tır ile minibüs kazası var
trafik kontrolden baktım ölümlü kaza var sultan beylide yol tamamen kapalı yazıyordu yaklasık 1 saat önce.
bende ona bakıyodum demin çok sayıda ölü ve yaralı varmış
Sultanbeyli'de kaza | Mynet Haber
2 ayrı noktada gösteriyor şuan kazayı... sanrım bitane daha olms yeni
çok kötü olmuş..Allah yardımcıları olsun.otobanda bile kafa kafaya çarpışmak nasıl bir olaydır anlamıyorum.
yol kapanmış.
Allahım can pazarına dönmüş ortalık :(
oof feci kaza olmuş Allah yaralılara acil şifa versin.
fenaymış (pnrkc) paylaşmış facebooktan şimdi gördüm bende
Durum bayağı bir kötü gözüküyor Allah yardımcıları olsun tır karşı şeride geçmiş önüne geleni almış anlaşılan :S
:( ya o mynet te ilk foto nedir öyle :(
of of offff berbat bir manzara
Allah korusun çok kötü ya.. Resimlere bakınca daha da kötü oldum..
Allah rahmet eylesin acil şifalar versin
haber altından bir yorum :confused:
Alıntı:
şuan iş yerinden tem otoyoluna bakıyoruz itfaiye ambulans yolda emniyet şeridinden olay yerine ulaşmaya çalışıyor ne yazıkki emniyet şeridi full doluu ve yolu acan ambulans ve itfaiye araçlarının peşine takılan ve hala emniyet şeridi kullanan zavallı geri zekalı insan görünümlü canavarlar....
bu emniyet şeridine girenler ciddi anlamda gerzekalıdır... eğer ortada hasta ölüm kalım yoksa girmeyin kardeşim....
hacılar az önce oradan geçtim gerçekten çok çok kötüydü
Emniyet şeridi ihlali ile ilgili bi kampanya başlatıldı foto yu çekip yolluyosun trafiğe onlarda adamın cezayı eve yolluyo