edittt...............................
Printable View
edittt...............................
250 tl bedava hemen yaptır.....
Geçmiş olsun :( ancak kazadır olur.. En kötü kazanız böyle olsun..
Allahtan fara veya kaportaya gelmemiş :(
konunun açılma sebebini anlayamadım küçük bi tıklama sadece, :) geçmiş olsun güzel kardeşim yinede
geçmiş olsun büyük başarı o kadar yerde o tampona çarpmak trafik canavarı aramızda
çarptığı esnada ne yapıyordu acaba merak ettim doğrusu otoparkta öyle çarpmak kolay olmasa gerek geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim banada forum bornovada koskoca park yerınde kı en ucra ve genelde kenarında kosesınde en azından bır tarafında sabıt bır cısım olan yere parkederım agac yada direk gibi. Kadının biri gelip range ile vurmuş bide yetmemıs cıkartmıs ıkı ada ılerı parketmıs. Guvenlık gorevlısıne carladım geldı bakınırken farkettık benım arabaya tam carptıgı yer ıle onun tamponda boyayı bulduk. 2 saatı geckın otoparkta beklettım e naz 30 kere anons ettırdım kı o kadar anons yasakmıs.Polis cagırdım vs. sonunda kadın hıcbısey olmamıs gıbı geldı elınde alısvrıs torbaları cocugu ve bakıcısıyla :) cıldırmamak elde degıl ama Allah'tan ıyı bırısıymıs , terslesmedık farkında bıle olmadıgını ıyı nıyetle kapıyı acarken carpar belkı dıye bebegı ındırıceklermıs baska yere koymus arabayı yuksek oldugu ıcınde farketmedı herhalde surttugunu anlastık sonra kendı aramızda. Ama ılk anda ınsanın cok sınırı bozuluyor dogrudur.
kazadır olur.. kadına ehliyet verene ve başkalarına küfür etmen zararına olur..
Nazarlık olsun ufak bir tıklama.. Geçmiş olsun..
bi arkadaşın arka tamponda böyle olmuştu düzelmek için sökmeye bile grek kalmadı.... ısı tabancasını tuttuk lak!! diye geri atıverdi :D sonrada boya falan halloldu....
bukadar sinirlenmeye değecek bişey yok biraz sakin :)
geçmiş olsun...
Teşekkürler Çağrı abi. Bi de şöyle bi durum var. Gazlarken falan bi yere patlasam bu kadar koymaz bana salaklığım yüzünden patladım derim ama böyle bi şekilde olunca kötü oluyo bi de gittim arabayı 1 saat özel olarak kendim yıkadım,kuruladım o kadar uğraştım kendimden iyi baktığım arabama böyle saçma sapan bi şekilde zarar gelince üzülüyo insan.
Kardeşim sakınan göze çöp batar, inan bana ondan oluyor :) Bırak kir toz içinde hemde siyah araba hiç birşeycik olmaz :)
gecmıs olsun allah beterınden korusun ufak bır sey olarka gozukuyor
Geçmiş olsun kardeşim.. Bazı kadınlar böyle yapacak birşey yok.. Ama her kadın aynı değil.. İstanbuldaki bi tane kız arkadaşım bildiğin trafiği darlaya darlaya gidiyordu.. :) Ama insan ufakta olsa böyle şeylerde üzülüyor.. Cana gelmesin boşver.. :)
gecmis olsun sikinti olucak birsey yok ufak bi kaza