Onumuzdeki ay allah nasip ederse araba alicam.. ama kafam karismis durumda.. limitim 15bin. Civic si dusunuyodum ama bide simdi impo 2.0 gt cikti.. bu paraya hangisi alinabilir?
Printable View
Onumuzdeki ay allah nasip ederse araba alicam.. ama kafam karismis durumda.. limitim 15bin. Civic si dusunuyodum ama bide simdi impo 2.0 gt cikti.. bu paraya hangisi alinabilir?
15 liraya 2.0 gt ?
2.0GT Turbo 15'e varsa bende alıyım :D :D
İlgilenirsen eğer...
http://www.techturkey.com/forum/otom...-civic-si.html
Gc8 demek istedim yani turbolu falan o paraya olsa sorarmiyim burda kosar gider alirim .d 94 civic si hazir bekliyoda gc8 nasl olur bilemedm..
2.0 GT diyince yanlış anladım :icon_tup:
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61998815
bi ara istersen, pazarlıkla falan belki 16'ya alınabilir
gc8 in 2,0 gt turbosuzumu var
Ya bi an gc8 gelmedi aklima anlasilsin diye dedim.. bu ilandaki ne durumdadir acabaa?
o fiyatlara aldığın gc8'den hayır gelmez bi gc8 parası daha cebinde olsun alırsan eğer.
Anlasilan o ki civic si daha iyi olcak .d
soch bulun bari fitenkli mitenkli daha guzel olur..
ben senin yerinde olsam hondadan şaşmazdım :) ya 1.6 si yada temiz 1.4i s . honda başka yaw :)
del sol vti da bulunur aslinda.. hondadan dertli olan bi benim heralde :D
edit: antalyaliymissin hem yazin feci prim yapar ;) :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...1-corolla.html
Corolla verelim :)
ben olsam 1,6 ies alıp 98 - 2000 arası.. sohc vtec yüklerdim .. en büyük örnek erkut abi ..
o kadar para harcadıktan sonra vti alırım diyorsanda .. 1,5 ex alıp sohc vtec yükler .. si larla makara yapardım ..
daha cok kafan karıştı dimi :D
94 sedan 1.6si hazir zaten sag camurluk degismis kapi saclarinda duzeltme yapilmis fazla bi hasar almamis zaten. Komple boyali.. cai, stage2 hafif volan,51 duz boru var bide subaplariyla oynanmis sanirim. 5cm yay spoon jant yari seffaf yari kirmizi stoplardan var. Uzn kisa xenon klimasi fln sorunsuz ic dosemeler tavan taban orjinal temiz kullanilmis... kirmizi canavar .d