video 2008 senesinden kalma,hiçbir şekilde polemik için açılmış bir konu değildir yanlış anlaşılmasın
EB rs& type_R rolling - Car Videos on StreetFire
Printable View
video 2008 senesinden kalma,hiçbir şekilde polemik için açılmış bir konu değildir yanlış anlaşılmasın
EB rs& type_R rolling - Car Videos on StreetFire
çakala bak yaaaaa :D
azuhzauazhazuh çakal yaaa vtec altı bas süren vtec altını iyi bişe sanıo galiba:D bide feh typer geçiorm diodu :D vtec altı ananemde geçer ne güldüm yaa Allah senide güldürsün bora abi :D
çocuk kaç bin devir diyince bide trip atıyo gel gel falan :D
Fotomontaj bu sakın inanmayın bu beni karalama kampanyasıdır ben en az Kaddafi kadar suçsuzum :hehe:
Yaw bu videoyu zaten o zaman yayınlamıştık. Bu roll EH Vtec ile gazladığımız gecenin rollüydü. O zamanlar Wimmer yoktu ve araçta Henkin çok kötü bi yazılımı vardı ki Kadir üstad da iyi bilir. Bu videodaki setupımla 4. vitesten itibaren Sword Vtecten 4 boy filan yiyordum. Sonra wimmere geçince Türkün gücünü gösterdim :D
type-r da vtec altı flan onemlı degıl. altta bassa üstte bassa aynı VTi lar gıbı degıl.
Tamamı buda kısmına fena koptum:D:D:D:D:D:D
bide skn typer 5 bişi içi dolu dolu 2 de aça aça gitmişti eb nin en iyi haline zuhzauazhazuhaz :D bide bizle makara yapıo aklı sıra:D
Hatta o zamanki iddiayı çok net hatırlıyorum :D 190 a kadar tayyara tutunabilecekmiyiz iddiasıydı o yüzden 190 da bırakmıştım. Size şunu diyim Wimmer attıktan sonra bu videodaki halimden 5-6 boy daha iyileşmiştim :) O zaman o tayyara ne olurdu o zaman siz düşünün.
Alçak Eser beni sırtımdan vurdun :D Teknede yanına mayo al ayağına daş bağlayıp seni direk denize atacam :hehe:
ahahaha at abi sıkıntı yok :D
aynen ibo benim ama bu video çekildikten maksimum 1 ay sonra sen telde benim sesımı duydun hiç benziyormu ogun hasta falandım heralde :D ama çok komik ya sese bak ahahah
180 e kadar geçtik mevzumuz oydu ona inanmıştık :D
bak bak dinle şşş :D:D:D Bora abi görüşelim en kısa zamanda:D