1. Tur: 57.818
2. Tur: 57.688
3. Tur: 57.729
4. Tur: 59.618 -- Burada ufaktan pist dışına kafa çıkardım :D 5. Tur: 57.055 En iyi süre
Seans 3
Videonun başında Yektanın aleni tehditleriyle psikolojik baskı altına alışını da izleyeceksiniz, özellikle kesmedim :hehe: :hehe:
Günün yorgunluğundan ve süre stresinden ötürü çok hata yaptım bu seansta :D , ama yine de paylaşmak istedim araç içi görüntüyü
3. Seans tur zamanlarım:
1. Tur: 57.557
2. Tur: 57.128
3. Tur: 57.357
Edit: Bu arada, bana vantuzlu kamera ayağını pist günü için ödünç veren ve bu videoları çekmemi sağlayan Emre (Xdream)'e teşekkürü borç bilirim :)
27-10-2011, 00:37
douu
cok hakimsin maşallah. yol tutuşu da gayet güzel arabanın eline saglık.
27-10-2011, 00:50
yılmaz7
araç içi çok zevkli maşallah
27-10-2011, 00:53
SeK23
İlk seansta yaptıgın hataların komple duzeltıpte dondun gelişim diye ben buna derim :) tebrik ediyorum tekrardan dou dahada iyi olur ınsallah kazasız belasız :)
27-10-2011, 01:02
TarikS
Daha da hizli donermissin aslinda pek zorlamamissin arabayi :) Temiz gidiyosun panpa, GNS'ye masallah, senin de eline ayagina saglik, kesene bereket :D
Ama bi HD Cam lazim, aktif anfi falan alacagina once onu al bak :D
27-10-2011, 01:11
Dou
Teşekkürler herkese
Tarıkcım frenlerimi güçlendirdikten sonra hedefim 56 nın altına inebilmek, ilk pist tecrübesi için bu kadarı yeterli bence :)
Vitesten bahsediyorsan arabayı korumak adına özellikle rollinglerdeki gibi hızlı atmıyorum vitesi, oradan da 3-5 bişey çıkar ama pist gibi ağır bir koşulda şanzımanı pek zorlamak istemedim doğrudur :) Hatta 9000 çevirmeme rağmen genellikle 8600-8700 gibi atıyorum rollinge benzemez pist :D
Kamera konusunda haklısın, indirimden aldımm da bu kadar kalitesiz çekeceğini düşünmüyordum :D Zaten pc ye aktarıp convert edene kadar canım çıktı pekte zormuş yani bilseydim almazdım
27-10-2011, 01:20
MTZ
Maşallah cok temiz :) Aracta coilmi var acaba ? Slickle cıksaymıssın cok degisik sonuclar gelebilirmiş
27-10-2011, 01:21
Dou
Alıntı:
MTZ Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah cok temiz :) Aracta coilmi var acaba ? Slickle cıksaymıssın cok degisik sonuclar gelebilirmiş
Teşekkürler
Araçta kw v2 coilover var, sertlik kademesi önler 19 da 6, arkalar 19 da 4, yani gayet yumuşak bir setupta kullandım. Buradaki amaç, şehir içinde nasıl kullanılıyorsa pisttede aynı setupla aracın tepkilerini görmekti.
Bakkal hesabı yapmayayım ama slick taksam tabiki sonuç çok değişik olurdu :D Ama bu lastiklerde hiç fena değil
27-10-2011, 01:25
MTZ
Evet lastikler iyi görünüyor :) Ben orada başka bir Type-R lı arkadaşla konuştuğumda aracın cok sardığından şikayet ediyodu sence sorun o kadar ciddi değil sanırım :D
27-10-2011, 01:26
TarikS
Alıntı:
Dou Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler herkese
Tarıkcım frenlerimi güçlendirdikten sonra hedefim 56 nın altına inebilmek, ilk pist tecrübesi için bu kadarı yeterli bence :)
Vitesten bahsediyorsan arabayı korumak adına özellikle rollinglerdeki gibi hızlı atmıyorum vitesi, oradan da 3-5 bişey çıkar ama pist gibi ağır bir koşulda şanzımanı pek zorlamak istemedim doğrudur :) Hatta 9000 çevirmeme rağmen genellikle 8600-8700 gibi atıyorum rollinge benzemez pist :D
Kamera konusunda haklısın, indirimden aldımm da bu kadar kalitesiz çekeceğini düşünmüyordum :D Zaten pc ye aktarıp convert edene kadar canım çıktı pekte zormuş yani bilseydim almazdım
Viraj oncesi frenajlar ve vites atislarin. Vitesleri yukseltirken de yavas atmissin la orada o kadar kibarliga gerek yok :D Kuculturken iyi yapiyorsun da.. Ayrica mesela arka duzluge cikmadan once 2'ye cekiyorsun ya direk 3'te gecsen daha temiz olur gibi. Frenleri guclendirince de yuklene yuklene girersin artik bir dahakine :D
27-10-2011, 01:28
Dou
Gran turismo oynuyomuş gibi yaptım kanka çaktırma :hehe:
27-10-2011, 01:31
Cem.B
Alıntı:
Dou Nickli Üyeden Alıntı
Gran turismo oynuyomuş gibi yaptım kanka çaktırma :hehe:
yekta forzacı son seans süprizi ordan geliyor :)
27-10-2011, 01:31
levent
Dou eline ayağına kesene sağlık, maşallah, gayet koruma amaçlı ve temiz dönmüşsün :)
27-10-2011, 01:36
gakko
araca da pilotaja da maşallah :) ah bi de kamera biraz daha iyi çekeymişşşşş :)
27-10-2011, 01:38
Dou
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
Viraj oncesi frenajlar ve vites atislarin. Vitesleri yukseltirken de yavas atmissin la orada o kadar kibarliga gerek yok :D Kuculturken iyi yapiyorsun da.. Ayrica mesela arka duzluge cikmadan once 2'ye cekiyorsun ya direk 3'te gecsen daha temiz olur gibi. Frenleri guclendirince de yuklene yuklene girersin artik bir dahakine :D
Rollde nasıl attığımı biliyosun :) Pistte gerek görmedim yormaya viraja daha hızlı girmek bana daha çok zaman kazandırır her zaman, vitesi 0.000025 ms daha hızlı atmaktansa çizgiyi daha iyi tutturmak için uğraştım :) :)
Arka düzlükte 2 ye çekme sebebim frenim yetmediği için kompresyona ihtiyacım var :D Videodan pek anlaşılmıyor gerçi. O virajda çok pis bir viraj bence frenleme noktasının en önemli olduğu viraj.
27-10-2011, 08:20
mur_84
araç içi görüntülerinden çok keyif aldım paylaşım için teşekkürler..
maşallah güzel gidiyor ve yol tutuyor GNS..
16-02-2012, 01:58
phantomLord
güzel başarılı :)
16-02-2012, 02:18
Gunes G.
Bende ne inanmisim ya, adamin piste cikmasina ramak kalmis hala taktik veriyorum ordan ota boka dikkat et diye :)
Her seans videolari izleyip sunu soyle yapalim bunu boyle yapalim diye varimizla calistik, hak ettigimiz sonucu da aldik :)
Tebrikler dogu, 57sn iyi bir rakam, gunun en hizli type-r'i olmayi basardik, bir sonraki organizasyonda daha da iyi sonuclar aliriz insallah...
16-02-2012, 02:20
Dou
Ulaaaa konu hortlamış izleyince bi garip oldum :D
Özledim valla çok yorulduk ama çok güzeldi.
Evet hataları her seans sonunda analiz etmemiz baya geliştirdi süreleri :)