Bu kötü günlerde güzel bir futbol akşamı yaşarız umarım,forumda tartışmadan uzak tahminler yürütelim :)
Printable View
Bu kötü günlerde güzel bir futbol akşamı yaşarız umarım,forumda tartışmadan uzak tahminler yürütelim :)
1-1 biter:D:D
Beşiktaşlıyım ama hiç ümidim yok Fener el classico 2-1 yener :)
Beşiktaş muhtemel olarak geçen hafta ki kadrosuna almeidayı ekleyerek çıkacak...
Aykut'un buna karşın bir taktik uygulayarak maça çıkmasını umut ediyorum, Yoksa Beşiktaş'a yenilebiliriz...
inş maç berabere biter bi gs li olarak :) yada fener yenilsin.
sonrasında taraftarın yaptıgı güzel hareketi alkıslıyorm...
Edu almeida'ya göre çok pasif kalıyordu forvette almeida'dan umudum var umarım güzel işler çıkarır bugün..Alex'in her maç beşiktaşa golü var bugün yine atacagını düşünüyorum
Beşiktaş show yapacak.
bana göre 2 ihtimal var berabere veya fenerbahçe yener beşiktaş'ın kazanacağını pek zannetmiyorum
GS li olarak beraberlik işime gelir.. :)
inş hakem futbolun önüne geçmez
Bir Beşiktaşlı olarak favorinin Fenerbahce oldugunu düşünüyorum. Fenerbahcenin takım kimligi Beşiktaşımdan bir adım ileride..
Favori Beşiktaş diyelimde Beşiktaş yenilsin... :D
Beşiktaş ile fb arasındaki rekabet bitmiştir.
Ne zaman Alex ya da Anelka kaleye ...geçer,
fb bizi İnönü'de 10 kişi yenerse o zaman tekrar başlar.
SERGEN YALÇIN
:D :D
iki takımada başarılar
Şöylee bol gollü zevkli bir maç izlesek ya kısır geçmese :D
FB 3-0 yenecek Beşiktaşkımı diye tahmin ediyorum..
Allah'tan Edu oynamıyor.. 11 e 11 maç yapacağız şükürler olsun ki..
beyler aklıma geldi besiktasda cidden ortasaha yok zor bir maç bekliyor besiktası... bide edu denen adam guiza ile ciddi ciddi yarışır. keşke guiza gitmese ikiside sahaya cıksaydı :D
mehmet akyüzü neden oynatmıyor besiktas anlamadım.
edu oynamazsa ki oynamıyor beşiktaşın yenme ihtimali var gibi
genelde FB'nin işi zor görülen maçları FB çok kolay kazanmış, favori göründüğü maçları ise kaybetmiştir. bugün de iddia oranlarından da görüleceği gibi az bir farkla FB favori görünüyor. maçı BJK kazanacak. neyse zaten lideriz, BJK de 2. olur bu galibiyetten sonra..
%50 BJK, %30 Berabere, %20 FB...