-
Bayrampaşa buluşma fotoları
-
-
maşallah gündüz çekimleri olsa dahamı iyimi olurdu ne:)
-
Alıntı:
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı
maşallah bayrampaşaya
tesekkurler baskan
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah gündüz çekimleri olsa dahamı iyimi olurdu ne:)
evet daha güzel olurdu ama hava çok soguk oldugundan elımı suremedım makınaya buz gıbıydı walla :D
-
ya mesut hep aynı şeyler :D bulusma olmadan foto çekicem gelin ben cekicem ertesi gün bakıyorz yok yan yattı çamura battı öyle oldu böyle oldu diyip aradan cıkıyosn foto çektiğinde 3-5 tane :D :hehe:
bidahaki bulusmaya görüşmek üzere.
-
güzel buluşma olmuş.Maş.araçlara.
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
ya mesut hep aynı şeyler :D bulusma olmadan foto çekicem gelin ben cekicem ertesi gün bakıyorz yok yan yattı çamura battı öyle oldu böyle oldu diyip aradan cıkıyosn foto çektiğinde 3-5 tane :D :hehe:
bidahaki bulusmaya görüşmek üzere.
seko walla cok soguktu yaaa dondum anasını satım herkez kactı zaten kımse beklemedı bugun hepsi hasta olmuştur garantı :hahaha:
sen gelseydın super resımler cekıcektım ama araba yoktu ıste hakkını veremedık :D :D
-
Bidahakine makina bulup gelirim ben çekerim mesut :D :D
-
seko makına var ceken adam yok :D :D
-
-
dötümüz saglam dondu :D maşallah comboya :D :D :D :D
-
Allah seni ne etmesi ticari serqan :D
Çok az araba varmış yada arabalar varda foto yok :D hepsine maşallah gönül isterdi orada olmayı ama kısmet inşallah başka bir buluşmada bende orada olurum :)
Edit: mesut vts ler nerede be :D
-
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
Çok az araba varmış yada arabalar varda foto yok :D hepsine maşallah gönül isterdi orada olmayı ama kısmet inşallah başka bir buluşmada bende orada olurum :)
eksikliğimiz hissedilmiş :D :D
-
vts lerle işim olmaz kanka yol verdım hepsıne araba coktu kalabalıktık ama dıyorum ya resım cekıcek adam yoktu :D :D
serkan nasıl kacıcagını sasırdı zaten sogukta :D
seko yoklugun yüregimde hep bi yara olarak kalıcak :hehe::hehe:
-
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
Edit: mesut vts ler nerede be :D
kanka farklı bı hawa katmak ıstedım hep basık hep basık nereye kadar :D
-
Alıntı:
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı
vts lerle işim olmaz kanka yol verdım hepsıne araba coktu kalabalıktık ama dıyorum ya resım cekıcek adam yoktu :D :D
serkan nasıl kacıcagını sasırdı zaten sogukta :D
seko yoklugun yüregimde hep bi yara olarak kalıcak :hehe::hehe:
insan gibi soguk yoktukı be kardesım :D çenem uyusmaya basladı bende kosarak kactım :D dusun yanı comboyu bıle otoparkta bıraktım :hahaha:
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
eksikliğimiz hissedilmiş :D :D
aynen öyle seko vallah bu arada mesut abi ne işiniz var orada ya kurt ayı inecek haberiniz yok :D forum da yapın kapalı otoparkta ne adamsınız :D en olmadı forum açık otoparkı da olurdu bauhaus bayrampaşa merkez 10 derece ise orası -9 oluyor :D
-
maşallah, bir arkadaşım icin tiponun gündüz resimlerini görebilme ihtimalimiz varmı...!
-
bizim araçlar nerde ya :D