Bu da almaya çalıştığı plaka :D
Huzur :)
Printable View
Bu da almaya çalıştığı plaka :D
Huzur :)
drophead coupe nekadar büyük arabaymış ya oha yanında duruyorlar ama araba öyle böyle değil :D
memlekete gelmiş en görgüsüz amcalardan malesef...ha çok iyi işadamı o ayrı....
Kesinlikle başarılı bir iş adamı arabalara da çok düşkün fakat 3.videoda ki para çıkarma olayı :beuj:
o videodaki para çıkarma olayı makarasına yapılmış bunu anlamak için çok zeki olmak gerekmiyor. kimse cebinde balyayla parayla gezmez kredi kartı diye birşey var.
Görgüsüz ve iktidarın yancısı. 15 sene önce neredeydi bu amcalar. şimdi nereye koşuyorlar. 30 sene önce yaptığım binalar çürüktü diyor kimse gel ifade ver diyemiyor.
plakasını vermeyen suzuki sahibine helal olsun. kimbilir ne teklifleri geri çevirdi.
Şimdi bu konunun amacı ne ?
adamm kingg de :) para çıkarma olayı biraz skıntı ??
Tamam o zaman ben yanlış açıdan bakmışım demek ki... Kusura bakmayın...
Ne şartlarda yaşadığınızı görmek için Ağaoğlu'na değil forumda açılan onlarca yardım konusu vardı onlara bakın. ;) ;) ;)
bencede gereksiz bir konu.koyun off topic e gitsin adamın parası var yiyor işte.
ne şartlarda yaşadığınızın farkına bu video ile mi varıyorsunuz :)
edit:anıl abi de yazmış zaten.ne şartlarda yaşadığımızı görmek için daha yerinde konular var forumda.
tamam kardeşim onlara da bakarız ek olarak anti parantez belirtiyorum (videodan Ağaoğlundan ziyade araçları değerlendirerekte keyif alabilirsin bu videonun amacı ne tarzında yorum yapıp insanları bozmaya çalışmak yerine paylaşım için teşekkür etmek bence daha yapıcı olurdu ama senin adına onuda ben yapayım yorumun için teşekkür ederim)
Adam paylaşımlmış işte otomobil forumu videodada otomobil ile ilgili.forumda gereksiz gerginlik :icon_wack
bu adam değil 15 sene 20-25 sene önce de site yapıyordu.. Bi anda parlamadı..
Milletvekilliğinden sonra devamlı yükseldi yıldızı..
Hayatı gösteriş üzerine kurulu , herşeyi beklerim bu heriften..
Geçen haftalarda Genç Bakış programındaydı.Öğrencinin biri dedi ki Ali bey katıldığınız her program da cebinizdeki parayı gösteriyorsunuz şuan ne kadar var üstünüzde diye bir soru sordu.
Bir deste 100lük doları ceketinin cebinden çıkardı sırıttı koydu cebine.Sonra Türk Lirası yok mu falan dedi sunucu o da burada dedi diğer cebini göstererek.
Bence makara falan değil.
Adam göstererek yaşıyor.
Ha bizi ne ilgilendirir gram ilgilendirmez..
paraları çıkarması biraz görgüsüzlük olarak dikkat çeksede,biraz rahat ve samimi olarak da değerlendirilebilir..birde karadenizliler gösterişi hava atmayı sever
bu kadar büyütmeyin bizde çok çalişip alabiliriz bunları :D
yasından basından utanmıyor görgüsüz herifi hiç sevmiyorum
ece gürselin ağaoğluna sallaması Hayrettin 17 Eylül 2011 - 1. Kisim [dizikanal.com] - YouTube 10:18 de başlıyor
Zenginin malı fakirin fakirin çenesini yorar..ru site magazin sitesi değil..bizene adamın parasından .malından ..
hayrettinde pizzacıyı çekmiş ya ahaha ne güldüm ya :D
Bi s2000 alamamış :)
Bende type-R yazcaktım yada ağaoğlundan temiz vti felan ama olmadı :D :D :D
onunki garaj değil zaten bildiğin galeri :D
garaj dediğin evinin altında kapalı yerde falan olur :D adam şirketin önüne dizmiş arabaları ağaoğlu galeri :D
Adam teslayı bağışladı diye 3 gün haberlerde demeç verdi şöyle yaptım böyle yaptım die.. neyse ya..
o Para bende olsa ben daha görgüsüz olurdum...
audi R8 le kaza yapmıs.
Kaza sırasında alkol testine tabi tutulan Balotelli'de alkole rastlanmadı. Fakat yapılan üst aramasında İtalyan futbolcunun arka cebinden 5 bin sterlin nakit para çıktı. Polis bu kadar büyük bir meblağın üzerinde ne aradığını sorması üzerine genç futbolcu cevabı yapıştırdı: "Çünkü ben zenginim." :)
dünyanın her yerinde bu tip insanlar var yapacak bisey yok.
bizimde cepte 300 tl olunca içimize polat alemdar kaçıyor....