Selam arkadaşlar geçen gece okay abiyle keyifli denemeler yaptık rahat bi 20 kere basmışızdır sonunda benım arabanın sarj kablosu koptu harelde kopmasaydı sabaha kadar deniycektik. ısrarla kafa kafaya gıdıyoruz dediği için içimden videoları yüklemek geldi Herkese iyi seyirler.
Tj Vts
11.5 sıkıştırmalı piston (kazancı segman )
Kentcams Pt 52
kısa şanzuman
port polish
chip
filtre
YG 106
dereceli eqzantrik
Kısa şanzuman
port polish
chip
filtre
Teşekkür ediyorum selçuk abi çıldırttınız beni en sonun da bi gün seni namideğer rs lede yürümek isterim arabamı görmek açısından :D
23-05-2012, 11:15
peugeotefe
Alıntı:
serkanokan Nickli Üyeden Alıntı
vts çok temiz yürüyo maşallah
Teşekkür ederim üstündeki pistonlarla böyle yapabildik pistonlarım temiz olsaydı daha iyi olacağından eminim.
23-05-2012, 11:16
Cliosportve
Alıntı:
peugeotefe Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ediyorum selçuk abi çıldırttınız beni en sonun da bi gün seni namideğer rs lede yürümek isterim arabamı görmek açısından :D
Bir 15 gün sabret kardeşim
15 gün sonra kapının önünde gene arabalarımızı yıkar çıkar basarız
Ama şu an değil
Düzeltmeler yapmam lazım araca :)
23-05-2012, 11:23
peugeotefe
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Bir 15 gün sabret kardeşim
15 gün sonra kapının önünde gene arabalarımızı yıkar çıkar basarız
Ama şu an değil
Düzeltmeler yapmam lazım araca :)
Tamam abim 15 güne kadar bozmazsam arabayı deneyelim :D
23-05-2012, 11:42
ceco
Alıntı:
peugeotefe Nickli Üyeden Alıntı
yg de söküktü aynı şekilde
:icon_tup: ozaman iyi gitmsin masallah.
23-05-2012, 11:45
Selcuk_RoL
Massallah beyler
23-05-2012, 11:46
peugeotefe
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
Massallah beyler
Selçuk abi TJ gergin :hahaha:
23-05-2012, 15:24
@JapoN
Alıntı:
percussionali Nickli Üyeden Alıntı
Masallah efe AHM ile iyi is cikartmis:icon_tup:siniz
Video çeken arkadaş, videoyu işine geldiği gibi çekmişsin.Bulunduğunuz aracın sol camından çekseydiniz daha rahat anlaşılırdı mesafenin ne kadar olduğu. Bu arada Ali diğer videoları neden atmıyosun? O videoda diyosunya 4-5 boy, o an sahilde geziyodum ben normal gidiyodum;) Madem atıyosunuz video, giderkenki videoları neden atmıyosunuz?
23-05-2012, 16:38
percussionali
Alıntı:
@JapoN Nickli Üyeden Alıntı
Video çeken arkadaş, videoyu işine geldiği gibi çekmişsin.Bulunduğunuz aracın sol camından çekseydiniz daha rahat anlaşılırdı mesafenin ne kadar olduğu. Bu arada Ali diğer videoları neden atmıyosun? O videoda diyosunya 4-5 boy, o an sahilde geziyodum ben normal gidiyodum;) Madem atıyosunuz video, giderkenki videoları neden atmıyosunuz?
Okay videolari ben cektim efeye gonderdim arac ici salikli denemeler orada kesip bicseydim videonun basinda sonunda gozukmezdim crkildigi gibi konuldu elimde arac ici ikitane daha video var surekli birakmisin hep bos videolar sikimti degil aksam eve gecince ayni sekilde onlarida konunun devamina eklerim milletin 10 15 dakkasini calmaktsn baska bi ise yaramayacak vidolar okada neyse ben gene eklerim sikinti yok benim icin;)
23-05-2012, 19:30
peugeotefe
Alıntı:
Her videoda basar basmaz çıktığım bariz belli okay abi he varsa sende kafa kafa ya gittiğimiz video koyda izleyelim.ama sen hala video yu çeken arkadaş şurdan çekşeymiş burdan çekşeymiş diyosun araç içi video larını izle istersen veya sizde video çektiniz sendeki videoları güzelce izle bu arada 4-5 boy dediği video da sahilde geziyodum ben normal gidiyodum demişsin rolling yapıyoruz 4 te kopup gidiyorum ve sen bırakıyosun bırakma o zaman tutun ;) Sahilde gezmiyoruz Rolling yapıyoruz :D
23-05-2012, 19:41
orcunnn
Alıntı: