E 5 İ20 MAKAS - YouTube geçmişten bilenler bilir izleyin görün tozunu aldık cizik mizik yok heycan var ;):D:D
Printable View
E 5 İ20 MAKAS - YouTube geçmişten bilenler bilir izleyin görün tozunu aldık cizik mizik yok heycan var ;):D:D
Maşallah şıkır şıkır..
sizmisiniz bunu yapan
................................
kanka müzik güzel olmuş bu kadar çekebildik çok yaklaşmak istemedim toz kaldırıyosun :D
sen iş alcan başına ya hadi hayırlısı
gereksiz ego tatmin etme çabaları bunlar, meganeli adam bi yakalasa bariyerden bariyere vururmuş onuda.
böyle deli gibi direksiyon cekmede ki amaç ne onu anlamadim ben
harbiden fena of ben böyle makas görmedim
MaşşaLLah yhaqhıyh0N haNi !!
Cumartesi haliç tarafında makas atan sizmiydiniz ?
patlamak için çok uğraşmışsın ama Allah izin vermemiş
Akşam akşam iyi güldürdün arkadaşım, teşekkür ederim. Dikkat edin ama, her zaman 0.47'deki gibi kurtulamazsınız. Sizi seviyorum, sayenizde gülüyoruz.
masallah
bu aksamın kola cekirdek konusu olur sanırım
site ergen yuvasına döndü iyice. aynı hareketleri dün e-5 te 17-18 yaşlarında bi çocuk yapıyodu opel insignia ile.
0:47Sn de zaten sürtüyor. eğer sürtmediysede zaten Sorsan ona bilerek yaptım der :) böle saçma direksiyon kırmak şöförlük deyil bana göre trafikte sehir halinde kimin ne yapıcağı belli deyil bu tip hareketler milleti canından eder.
ağrı dağı eteğinde uçan güvercin olsam diye bir video vardı çocuk söylüyordu . ünlü olur falan diyordum ama hyundaisi olmuş
http://youtu.be/_8mvcsAPsjM
Herşeyi geçtimde diğer konuda adam akıllı makas attıklarını zannetmiştim :D
bir gün 4 kolluyada biner de onun içindede böyle hareketler yapar omuzlar üstünde en sağdan en sola kııırrr sonra bir ters kontra ohhhh büyüksün kankaaaa ne makas koydu ama haaa deriz toprağı atarız üstüne, tabi yanında bu hareketler yüzünden başkalarınıda götürmediği sürece
saçmalıktan başka bişe değil,hiç komik değilsin replika aslan.
kral? neyin kralı? saçma sapan hareketlerde bulunmayın!
3 gün sonra "kaybettik" diye konunuz açılacak, böyle bir olay yüzünden!.. konuya girip allah rahmet eylesin dersem namerdim.. gram da üzülmem size de o bokları yerken başka birisine zarar verirsiniz ona üzülürüm!.. yaşınızda eşşek kalmamış hala uğraştığınız şeylere bak.. adam olun biraz adam..
ne desem bilemedim :confused:
Ani ağırlık transferi değişiminin zararları. Devam edin pek sürmez patlamanız
Allah akıl fikir versin.
%99.9 şans. Ayrıca Makasa benzer tek hareketin sonuda arkası kopmayla sonuçlanmış
Kendi kendine hayali araclara makas atmisin:)
Makas dersleri için burakE. ye mesaj atabilirsiniz.
ahuahaha videoyu şimdi izledim bi bokta yokmuş eceliniz yakındır sizin :)
dün akşam birisi daha eklemişti vtec le küfüler falan buda onun devamı sanırım
bende baslasın diye bekliyorum megane2 ile gazlıcaklar sandım:D
sosyal mesaj vermiyorum alabilecek olan video yapıp koymaz diye dusunuyorum:D
Hahahah ulan ne panik olmuştur arabanın içinde :D Birde bilerek yapmışlar gibi yazmamışlar mı hahaha :D
i20'ci arkadaş kim bilmiyorum ama okuyorsa bunu tek birşey söyleyeceğim.. Bilmiyosanız oynamayın.. Makas atmak falan değil yaptığınız.. Salak salak direksiyon çekmişsiniz patlamamışsınız.. Şansınız bu sefer yaver gitmiş.. her zaman böyle olmaz..
Birde o megane gelip yakaladımı acaba.. Arkadan baya dövmeye gider gibi gitti :)
Hapmı attınız ,kurumu yaptınız bılmem duz aslfatta neyden kacıyorsunuz :D
iyi *** yedin yapıpta ak
ooooooooo nasıl yapmış onu maşallah
Guldurmedi
Dicem olmicak hauahauahauh :D