http://www.youtube.com/watch?v=4av7VPyZktg
Printable View
Allah korusun :)
kendine dikkat et, allah korusun valla izlerken bile gerildim :S
allah kaza bela vermesin maşallah canavar :)
ya bu motor işi çok sakat ya dikkat et
Streetfire'a koy bende seyredeyim baticon.
maşallah bende yön değiştirmeye başladım motor bambaşka bir dünya geçen bir arkadaşım sıfır motor almış 600 RR onla rodaja çıktık bir izmit yaptık geldik fena bi duygu
onyüzbinmiyon kere maşallah :) hiiç benlik değil bu iş :D
yerler bıraz ıslaktı yagmur sonrası ***** ınsallah daha guzellerını cekmek nasıp olur. mevlam cumlemızı kazalarda belalardan korusun ınsallah amin
vay anasına yaaaaa
fena bir alet,
abi dikkat et sende ya :)
sen bu işi biliyon emmi :D maasallah allah kaza bela gostermesın...
motor farklı bişey, hayabusa dahada farklı bişey :D
Maşallah kazasız belasız aman dikkat
ghostrider gibi olmus aman Allah korusun:icon_tup:
Kazasız belasız maşallah
maşallah ama dikkat edin yaf allah korusun.
bu hayabusa inanılmaz km bitiriyor. maşallah yaf.
Önde sallanıp duran şeyde remove before flight yazıyor sanırım :D Rüzgarı kesmek için eğilince suratınıza gelmiyor mu ? Ya da kaskın önüne gelip engelleyebilir diye düşündüm .
Bu arada kazasız belasız , motorlara karşı insanların ön yargısını biliyosunuz . :icon_tup:
remove before flıght :)
maşallah ya yeni hayabusa bir başka gerçekten inanılmaz kadran çeviriyor :)
bi dahaki video ya anahtarlığı çıkartmayı unutma :D tikatli olman dileğiyle.
hey maşallah :D
maşşallah bro Allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun...
ben 40 50 i geçtikten sonra bi arabanın girmiyeceği aralardan geçmeyi pek tercih etmiyorum trafik embesil dolu 1 araba boyu pay bırakınca hata düzeltme oranı çok daha artıyo..sizde elinizden geldiğince yapmayın be bro Allah korusun can bu
sosyal mesaj vermeden yapamicam ilk fırsatta trafik yapalım bol videolu :D:hehe:
kardeşim maaşallah Allah kaza bela vermesin motor beni her zaman korkutmuştur. aman dikkat et. kendinide bizleride üzme
nerden sardın bu seytan ısıne:S ALLAH korusun.. bu kdr dangalagın oldugu bı ortamda motordan vazgec kanka.. ınsanlıgını unutmus cogu trafıktekıler motra saygı mı gosterırler.. gel tek parca ıken vazgec su ısten..tekrar ALLAH korusun
dandık pc youtube u hıcbırsekılde acmıyor dns ayarlarıyla oynuya oynuya yedı kafayı :D
Abi şu motoru alabilirsem bana sen öğreticeksin söz ver:):)
@yigit-y video bu işte yaw:D
Ahmet yaklaşık 11 yıldır motora binen bir kaç agır kaza atlatmış birisi olarak bu motor sevdasından vazgecemiyor maalesef
bende 3 yıllık motorcuyum daha evvelinde scooter a biniyordum
ama bu motor bir sevdadır öle kolay bırakamassınız
Daha evden cıkarken bile Râbbimize sıgınıyoruz
Bizi koruyan odur tabi dikkatli olmak şartı ile
Râbbim cümlemizi kazadan beladan uzak tuttsun . Amin.
ulan nerdeyse benim arabanın kadranına yakın puhaaaaa :)
aynı saatlerde bende o yoldaydım en sol şeritten bariyer kenarı şerit üstünde gidiyordu bi hayabusa arkadan size benzettim üstü çizgili tişört vardı üstünüzde kalıba filan bakınca dedim kesin miniks :) bugünde pc başı video çıktı karşıma :D
maşallah abi motorun hem hızlanması hemde görüntüsü çok güzel.
Valla kusura bakmayın ama boyle surerseniz korumak kelimesi hayal gibi olur
inanıyorum ki dikkatli ve tecrubeli pilotajınız var ama ne yazıkki makas yaptığınız
insanların birinin psikolojisi bozuk olsa sıkıştırmaya kalksa düşünemiyorum bile öyle
adamlarda var inkar edilmesin çok denk geldik çok binmişliğim var motora rica ediyorum
dikkatli olun sevenlerinizi unutmayın duygusallığımı da bağışlayın lutfen motorcu
arkadaşlarımın annelerinin gözyaşları aklımdan gitmiyo:(
Anam :) Bileğine sağlık Hilmi ustam vallaha çok fena makine :confused:
Zart diye indire indire gidiyor Busa'yada maşallah :)
Aman dikkat edin sizin gibiler bize ve bu sektöre fazlasıyla lazım :icon_tup: Allah zeval vermesin :o
"Edit:İsim karışıklığı :) "
İzlerken gerildim. Seni hepimiz(yada çoğumuz:)) seviyoruz aman dikkat miniğim. Nasıl bir makinadır bu halla aklım almıyor.
Abi aman dikkat, Allah esirgesin.
En ufak anlık dikkatsizlik bile hiç istemiceğimiz sonuçlara sebep olabiliyor 2 tekerde, bizim damadın 2 motor aşığı arkadaşı istanbuldan izmire dönerken yalova civarında sollama sırasında birbirleriyle çarpışıp vefat etmişti seneler önce :(
Allah kaza bela vermesin ben korktum pc basından izlerken videoyu :o