Evet arkadaşlar bu akşam çekilecek süper loto rakam tahminleri alabilirmiyim parayı bulup kendime ait garaj yapmak istiyorum :) :) Büyük İkramiye 6 Trilyon..
Printable View
Evet arkadaşlar bu akşam çekilecek süper loto rakam tahminleri alabilirmiyim parayı bulup kendime ait garaj yapmak istiyorum :) :) Büyük İkramiye 6 Trilyon..
Bugun oynayacaım bol bol
9-18-21-36-42-47
hiç oynamak nasip olmadı nasılsa bana çıkmaz diyerekten :D
makinadan oynayarak şans daha yüksek olur, bu tip oyunlarda :) kendi seçtiğimiz sayılar hep bir döngü içindedir :) bence makina oyunu
valla benim şahsi totemim hafta içersinde birçok bayiden farklı makinalardan oynamak. en güzeli bu bir kere 4 tutturdum bu taktikle :)
eniştemin öğretmen arkadaşına 2-3 yıl önce sayısaldan 6 çıkmış. 2 kişi bilmişler. 4'er trilyonu cukkaya atmışlar. ben bunu duyana kadar 6 tutturan olduğuna pek inanmazdım..
6-13-21-33-38-47
Tutarsa benide görürsün :)
1-8-17-22-33-48 benide görün beyler :D
Her hafta oynuyorum bişey olduğu yok yalnız çok loto bayii ile görüştüm çıkan rakamların %80 i makineden oynayanlara çıkmış.
Şu şans oyunlarına piyangolara verdiğim parayla bi honda almıştım valla.:) Şuan bile masanın üstünde 170 tane piyango var eski. Yılbaşında seri destelerle alıyorum 1.5 - 2 milyara ama çıkacağı yok bunu bile bile oynuyorum malesef.:/
hatırlattığınız için teşekkürler, çıkarsa haber veririm
akşam olsada zengin olsak :)