MAVİŞLERİM........ :D MY Subarular..
Valla arkadaşlar benimde yaklaşık olarak bir buçuk yıldır sahibi olduğum bir adet 98 model gc8 ve bir adette 2001 model WRX im var. İsmim Hasip BEKTAŞ. Forumda otomobilleriniz bölümü yeni gözüme çarptığı için yeni yazma fırsatı buluyorum. Araçlarımdan ikisindede 18G turbo mevcut olup Gc8 imi beyin izin vermediği için max 1.5 bar ama genel itibarıyla fakire düşürmemek için 1 barda FCD li kullanıyorum. Fakat wrx imi motor içini baştan aşağı kendi ellerimle forgetlemiş olmam, darton gömlek ve egzantrik kullanmış olmam ve en önemlisi Hydra beyine ve RC 750 enjektörlere sahip olmam sayesinde 1.8 bara kadar basıyorum. ve iki aracımdanda ayrı ayrı keyif alıyorum. Konuyu acil açtığım için foto nasıl ekleniyor uğraşamadım. Araçlarımı belki forumdan gören bilen arkadaşlarım vardır. Araçlarım üzerinde çok proje imkanım olmasına rağmen askerden yeni gelmiş olmam ve iş yoğunluğum nedeniyle ilgilenemedim açıkçası. Fotoları en yakın zamanda ekleyeceğim tabi bi arkadaş nası eklicemi kısaca tarif ederse. :D Herkese keyifli forumlar ve keyifli sürüşler tech ailesi