Harbiden kocaman bir fark :D
Printable View
Harbiden kocaman bir fark :D
abi o değilde o müzik beni benden alıyor beh.
normalde türkiyeye gelen rus kızları böle arabalar için geliyolar bence abartmayalım ;) komünizm in getirdiği kast sisteminden kaynaklı zengin dededen zengin fakirin gözünde fer kalmamış hanımını pazarlıyo antalyada ;) :D
adaletini ... dünya :D
kesinlikle emir video gibi durumlar olabilir rus kızlarında sevgi sahiplik duygusu cok var sevdikleri zaman aynen böle para pul önem veren cok az.
demekki hep ben yanlış tanımışım yoksa bizim apartmanda oturan evli barklı rus neden kocası evde olmadığı geceler 520 lerle ellerinde çiçeklerle gezsinki :D
ohaaa super vıdeoymus:D
ablanın gozlerde fenaymıs masallah
sımdı ruz var rus var turk var turk var.. Türklerın orneklerı çeşmede rusların örnekleri kemerde cok sayıda mevcut :) Türkiye dısına cıkmaya gerek yok yani :D
lan mert :D koptum :D rus var ruscuk var :D
olm oyle deme bak onlar bizi cok sevıyor bızde onları :D türkün gücü; iman power ahahaha:D
o rus bu rus mu ? :)
iyimiş gerçekten :) Ferihanın erkek versiyonu :D
Allahtan sitede kezban modeli kız yok olsa çıkar "nesini beğeniyorsunuz şunların be." derdi :D
ibretlik ..
tolga olm duygusal bakma şu olaylara :D mert bu arada kesin içion dimi lan yine yeşil cinli perili bişeyler :D çarpılcan bak :D
sen yoksun ya ondan duygusala bağladım la :)
kop gel kemerde olta atarız :D karadeniz balıkları akdenize sıcak sulara inmiş :D