EZN` nin bendeyken neredeyse hic videosunu eklememistim forumlara. Sebebi aslinda belliydi. Denedigim insanlar gercekten sevdigim samimi buldugum insanlardir. Samimi bulmadigim adamlarla denemeyi tercih etmiyorum. Sonrasi asabiyet yapiyor asabiyken de hic cekilmez oluyorum :D
Asagidaki videolar elimde olanlarin %1 i filandir herhalde. Elimdeki diger videolari, dostluklarim arkadasliklarima zarar verebilecegini dusundugum icin eklemiyorum. Bu videolardan da Engin ve Zubo kankalarimdan musade alarak birkactane serpistiriyorum. Umarim az cok herkese fikir verir oyle kendisi ile benzer setuplardaki s2000 lerden boy boy fark yemeyecegine.
EZN 2 kisi vs Adi bende kalsin sevdigim bir kardesimin s2000 ni. O da 2 kisi. Hatta setuplarimizdan kilometrelerimize kadar ayni speclerdeyiz. Bu videoyu hic yayinlamayisimin nedeni de kardesimizin arabasinin bakim eksigi olmasi. simdi de o yuzden isimsiz yayinliyorum. Yani tur videolari yayinlayip sak sak orgazmi yasamiyorum. Huyum kurusun :D;
EZN vs yine sevdigim baska bir s2000 li arkadas. Onun da ismini vermeyecegim. Kendisine saygimdan dolayi. Speclerimiz cok yakin. Ama bu arkadasin araci bakimli fakat kendisi kullanmayi beceremiyor pek. Iste kullanmayi bilmeyen adamin yedigi fark da buradan belli oluyor. 3. vitesi ufaktan kacirmamiza ragmen yine de fark baya aciliyor. Sonrasinda bu arkadasin aracina isi bilen birini oturttuk arka tamponumuza cok yakin gitti.
Uzun lafin kisasi EZN` yi oyle tursu s2000 lerle karistiran yanilir. Bu videolari koymamin sebebi de o arabada dostlarimla beraber ciddi emegimizin olmasidir. Bilmeyen adami koltuga oturtup 10 boy atan da anca kendini yaniltir.
Linkler tazelendi panpaa. Evet resimdeki ziword amca. Herif oyle bi resim cekmis ki kiskandim hemen el koydum telif haklarini da aldim elinden :D
28-08-2012, 14:15
_muhaRRem
Alıntı:
sword Nickli Üyeden Alıntı
resim güzel cıkmış maşallah:) daha cok vıdeo vardı yav :)
yonjada gördüm ben bu fotoyu amca :D
28-08-2012, 14:22
sword
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
yonjada gördüm ben bu fotoyu amca :D
yomja mı yok artık faceden calmışlardır:)
28-08-2012, 14:24
_muhaRRem
Alıntı:
artık fake lerin var :D
28-08-2012, 14:43
BoraRS
Alıntı:
Kanka fasbüke ben koydum resmini sikinti yok :D
28-08-2012, 14:55
HaKo
maşallah Allah kaza bela vermesin
28-08-2012, 15:01
Patisever
güzel videolar not:msj verilmiş
28-08-2012, 15:20
ukku
ne koymuşum be. :D :D :D
28-08-2012, 15:26
ibooo
Maşallah sus la olan videolar varmı
28-08-2012, 15:33
Spook
Alıntı:
ukku Nickli Üyeden Alıntı
bende ilk o videoya baktım :D
28-08-2012, 15:45
arkatcaglar
maşallah...
28-08-2012, 15:52
BoraRS
Alıntı:
ibooo Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah sus la olan videolar varmı
Eywallah. SUS la teke tek denedik tum araclar. Video cekmek aklimiza bile gelmedi.
28-08-2012, 15:56
BoraRS
Alıntı:
HaKo Nickli Üyeden Alıntı
maşallah Allah kaza bela vermesin
Alıntı:
2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı
güzel videolar not:msj verilmiş
Alıntı:
arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı
maşallah...
Sagolun arkadaslar. EZN 110 bin km de olmasina ragmen yururu gayet tatminkardi. Hicbi rakibinden 10 boy yemedi. En azindan bendeyken yemedi. Bu videolarin amaci da bunu gostermektir. Ne de olsa ciddi emegimiz vardi o arabada.
Alıntı:
ukku Nickli Üyeden Alıntı
Olm sen de tornivadayla basinc acip sonra gelip bize sapliyosun ayip oluyor ama :D Ben evimdeki kombinin basincini bile boyle acmiorum :D
Masallah deneyen tum araclara.
28-08-2012, 16:05
matthardy
bkm s2000 ile hiç denedinizmi,meraktan soruyorum sadece :)
28-08-2012, 16:06
BoraRS
Alıntı:
matthardy Nickli Üyeden Alıntı
bkm s2000 ile hiç denedinizmi,meraktan soruyorum sadece :)
Hayir hic denemedik. Ama Masallah o da cok iyi yuruyen bi s2000 mis. Cok guzel duyumlar almistim o s2000 hakkinda da. Denemek cok isterdim.
28-08-2012, 16:12
matthardy
Alıntı:
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı
Hayir hic denemedik. Ama Masallah o da cok iyi yuruyen bi s2000 mis. Cok guzel duyumlar almistim o s2000 hakkinda da. Denemek cok isterdim.
benim 15 yıldır tanıdgım en yakın dostumun aracı :)
bizde güzel gittiniz düşünüyoruz :)
ezninde 100K devirmesine rağmen kondisyonu gerçekten mükemmel,kazasız belasız sürüşler diliyorum:icon_tup:
birde mec plaka lacivert güzel gidiyodu o da bizim ilk s2000mizde ordan biliyorum :)
ama o ap1 sonuçta mekanik gaz kelebeği var ve vites oranları biraz farklı