-
DAHA yeni jantlarıyla focus :D MOMO X43
-
resımlerı 640*480 yukledım ama burda küçülünca kotu cekılen resımler dahada kotu cıktı :D
-
camlarada koyu siyah film çekersen daha uyumlu olacaktır
-
İiiiki o diğer tencere gibi olan jantı almadın :D bunlar çok yakışmış maşallah :)
-
Alıntı:
CeSaNCeEm Nickli Üyeden Alıntı
İiiiki o diğer tencere gibi olan jantı almadın :D bunlar çok yakışmış maşallah :)
valla bır kısı daha soledı tencere gıbı jantı ne yapcan dıe :D bunlar hoşuma gıttı ama temız kalması cok zor temızlemek uzun suruyo :D camlardada baya koyu flim var ama ışıktan yada foto makınasının kotuuunden bellı olmamış :D
-
öne makyajlı kasa tamponu al.. SVT tarzında ön ızgara bul.. Ön farları makyajlı olanlarından bulup içini karart... bunlar daha güzel işlemler olucaktır ;)
-
-
makyajlı kasa tanponu bakıyorum zaten onu alıp cıtaları ıptal edıp plakalık yerınide doldurcam farlarında orjınal ıcı sıyah zemınlı olanları var st farı olarak gecıyor ucuzda takıma 220 ytl bırsey ama tanpon bulana kadar öne sadece far karatma yapcam bulamassam dusunucem baska bırseyler
-
Alıntı:
endergti Nickli Üyeden Alıntı
sanırım bunlar da 18 inç
yok ender bıktım artık 18 den cok zor takmammm :D bunlar 17 inç 18 inc jantı 1 sene kullandım 4 tane lastık yardım yep yenı lstıkler duruyor depoda yarık sekılde masa olmayı beklıyorlar :D
-
guzl olmuş mustafa daha ıyı basıcakan bı alıye ugra:P ındırsın
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
guzl olmuş mustafa daha ıyı basıcakan bı alıye ugra:P ındırsın
alisiz basmamı olur bız lakap bile taktık ALİBAH yay :D:D:D:D:D:D ama camurlukları actırcam daha ondan sonra basılcak surtcek cunku birde arabada hıc esneme payı kalmıcak basıp basmama arasız kararsızım yanı:confused:
-
puahahhaahha adam ama mılımetrık basıyor yalan yok sankım coılover:)
-
ALİOVER :D bakcaz artık bı actıralım camurlukları
-
Kırmızı haricinde bide şerit çekilse güzel olur bence,böle lastikle birleşik duruo sanki:)
-
eski jantların sadece kocaman durması çok güzeldi fakat krom olması bozuyodu arabayı..bu arabayı daha sadece ve çekici kılmış..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
-
Alıntı:
Şahan Nickli Üyeden Alıntı
eski jantların sadece kocaman durması çok güzeldi fakat krom olması bozuyodu arabayı..bu arabayı daha sadece ve çekici kılmış..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
saol şahan tesekkurler ama jantlar krom deıldı hyper silver dı :D
bu arada ben MUSTY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
-
Alıntı:
ALM Nickli Üyeden Alıntı
saol şahan tesekkurler ama jantlar krom deıldı hyper silver dı :D
bu arada ben MUSTY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
hımmm aklımda krom kalmış demekki :) olsun krom gibi gözükmesi kötüydü o zaman :) hayırlı uğurlu olsun tekrardan..
-
Hayırlısı olsun.
Ah bi de siyah jantlar fotolarda güzel görünse cok daha iyi olacak :)
Benim de derdim bu, canlı canlı felaket duruyorlar ama fotolarda sönük kalıyorlar.
-
Alıntı:
focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı
yok ender bıktım artık 18 den cok zor takmammm :D bunlar 17 inç 18 inc jantı 1 sene kullandım 4 tane lastık yardım yep yenı lstıkler duruyor depoda yarık sekılde masa olmayı beklıyorlar :D
bu yarık lastikleri tamir ediyorlar.. hatta gözümün önünde tamir etti lastikçi.. 5 bilemedin 10 sene evveldi benden başka kimse yapamaz diyodu ama şimdiye yayılmıştır onun aleti edavatı yöntemi ... tamir edip törpülüyor falan izi kaybediyordu ve bu tamir ettiğim yerden bidaha yarılması imkansız diyordu... bi araştır derim yazık etme lastiklere