Arkadaşlar Ankarada işçiliği güzel bir yer biliyormusunuz bu işde,kendimde yaparım aslında ama farları açmaya kıyamıyorum :)
Printable View
Arkadaşlar Ankarada işçiliği güzel bir yer biliyormusunuz bu işde,kendimde yaparım aslında ama farları açmaya kıyamıyorum :)
Valla ne kadar silikonlansada far açıldıktan sonra su alıyor bugu yapıyor. Benım 1 takım farım heba oldu bu yuzden. Orjinalleride degılde çıkma 1 takım alıp yapmak daha mantıklı.
bence hiç yapma senin arcın böle daha güzel.aslında kendinde yapsan daha güzel olur tanıdıgın yoksa .fön ile güzelce ıst sonra bas siyah silikonu 10 numara .ben cok arabaya yaptım hiç su alanı görmedim
2002 stop şasmaz
murat usta var orada
sana her sekılde yardımcı olur.
istanbulda olsa soylerdim ama uzak yaf :D
duzgun işçilikle hiçbir problem olmaz :)
Kendin yap hiç kasma zaten farın içini açınca o siyah yapmak istediğin yüzeyin biraz ugrasla dokuldugunu ve arkasının mat siyah oldugunu görüceksin:)
arkadaşlar sağolun kendim 106 yada yaptım ama ne biliyim bakalım belki kendim yaparım :) yarımclarınız için çok sağolun
arda valla kendın ugrasacaksın neden konu actın anlamadım yanı evde yaparsın tabı 3 -4 gun sonra ıyı sılıkon yapmadııgn ıcın buhar yaparsa şaşma benım basıma geldı
2002 stop yapar duzgun bıcımde benım cogu plastık ısımı onlar yapıo
bı sor fıyat al ıstersen.
çıkma far bulursan ona yap zaten sen seviyorsun uğraşmasını, en azından ben yaptım dersin ;)
cok kolay hiç kasma içine sıcak su dok ve ayır bir ara otomatiğe baglamıştık
2sini yapman maksimum 3 saat boyanması dahil
işlem tamamdır arkdaşlar başda mertcan olmak üzere diğer arkdaşlarada fikirleri için teşekkür ediyorum..
7-8 liraya bi sıcak silikon tabancası alın bence ve kapatııktan sonra etrafında bolca sıcak silikon sıkın bi daha ne su alır ne buhar ;)