-
Orjinalcilere gelsin o zaman , e39 5.30i - 34 SDB 31
-
Maşallah çok güzel duruyor orjinallik akıyor Kazasız belasız..
-
maşallah kazasız belasız..
-
Maşallah çok güzel duruyor, bmw nin en sevdiğim kasası :)
-
Maşallah çok güzel duruyor, yalnız öndeki çizgiler çok basit göstermiş..
-
Maşallah. Fabrikasyon M ve Doluluk olarakta güzel bir araç çok beğendim yalnız vitesin önündeki M arması acilen sökülmeli bence :)
-
Maşallah araca
Bence jant rengine ellemeyin bu halde çok güzel duruyor :icon_tup:
Angellarda beyaz olsa mükemmel olur :)
-
genelde sabahları görüyorum zeynep kamilde.maşallah harika görünüyor.bence jantlara hiç dokunma
-
maşallah çok güzel bu kasaların çok değişik bir havası var beni benden alıyor :) allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
-
Alıntı:
HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. Fabrikasyon M ve Doluluk olarakta güzel bir araç çok beğendim yalnız vitesin önündeki M arması acilen sökülmeli bence :)
Onu arkaya takmak için almiştim ama takmaktan vaz geçince koyucak bi yer bulamadim açikçasi :D
Alıntı:
Sam Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araca
Bence jant rengine ellemeyin bu halde çok güzel duruyor :icon_tup:
Angellarda beyaz olsa mükemmel olur :)
Angellar beyaz çok basit duruyordu denedim sonra sari yaptim tekrardan
Alıntı:
berkred Nickli Üyeden Alıntı
genelde sabahları görüyorum zeynep kamilde.maşallah harika görünüyor.bence jantlara hiç dokunma
bende RED'i her gün görüyorum :)) bim'in olduğu binada oturuyorum
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razi olsun
http://24.media.tumblr.com/297da1384...w5nro1_500.jpg
şöyle bir lip biraz daha forza tarzi , jantlar siyah ve arka bagajdaki çıtayida siyah yapsak güzel olmaz mi:/
-
maşallah kazasız belasız .
-
Aracın maşallahı var. Allah kaza bela vermesin.
-
maaşalllah kazasız belasız ama o yıkamadaki fotsuna içim acıdı makineye sokmasanız :(
-
Alıntı:
ahmet43 Nickli Üyeden Alıntı
maaşalllah kazasız belasız ama o yıkamadaki fotsuna içim acıdı makineye sokmasanız :(
gece 11 buçukta tek yikayabileceğim yerlerden bitanesi burasi olduğu için oraya soktum. Normalde aracimi kendim yıkarim :)
cümlemize kazasiz belasiz :)
-
kardeşim maşallah çok yakışıklı... ben rahmi bu arada:)
-
Alıntı:
ramo35 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim maşallah çok yakışıklı... ben rahmi bu arada:)
Allah razi olsun kardeşim
-
Maşallah, kazasız belasız..Yalnız aracın güzel bir pasta cilaya ihtiyacı var gibi duruyor.:)
-
Araç zımba gibi duruyor maşallah, bencede jantlara dokunmayın :)
-
gerçekten güzel ve orjinal kalmış bir aracınız var güzel günlerde kullanın,,bu saatten sonra bence olabildiğince sade ve orjinale yakın bmw ler daha bi hayra geçiyor gibi :) o yüzden sizde bu sadelikten fazla uzaklaşmayın