-
Corvette z06 vs Nissan gtr r35
-
Kimin gecip gecmediği önemli değil Corvette super bir makine herzaman tercihimdir Porsche den sonra.
-
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Kimin gecip gecmediği önemli değil Corvette super bir makine herzaman tercihimdir Porsche den sonra.
eyw korvet boy boy geçiyor...
-
-
bu kadar ezilcegini sanmazdım, acaba söfördemi iş yok:)
-
Alıntı:
BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar ezilcegini sanmazdım, acaba söfördemi iş yok:)
dsg değilmi :)
-
Alıntı:
basar13 Nickli Üyeden Alıntı
dsg değilmi :)
ben boyle gecıcegıne ımkan vermıyorum kesınlıkle başar helekı 0 dan kalkısı:) mumkunatı yok yanı dıyıcek bısye yok bence vıdeo z06 one cıkarmadan başka bişey degil, testlerı bellı 0-400 bellı 0-200km bellı arac:)
-
neden yürümüo bu r35 acaba rodajımı bitmemiş :D
-
Walla r35 i dünyanın en iyi aracı diyenlere sormak lazım :)
-
Alıntı:
BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı
ben boyle gecıcegıne ımkan vermıyorum kesınlıkle başar helekı 0 dan kalkısı:) mumkunatı yok yanı dıyıcek bısye yok bence vıdeo z06 one cıkarmadan başka bişey degil, testlerı bellı 0-400 bellı 0-200km bellı arac:)
bakalm baska vidyolarda çıkar heralde ..
2 tane var yani r35 ikisidemi bozuk biri cok kotu olsa ona gore denemezdi :D
-
Alıntı:
yiit Nickli Üyeden Alıntı
neden yürümüo bu r35 acaba rodajımı bitmemiş :D
bilmiyorum ama autocarda yazıyordu nurbring zamanındada eifeli tutucak kadar iyi lastiklerle çıktığı hile yaptığı yazıyordu ....
-
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Walla r35 i dünyanın en iyi aracı diyenlere sormak lazım :)
dusunsene adam ne umutlarla almış duruma bak eve dönüp arabayı satsa yada 1000 hp yapsa yeridir :D
-
sıfırdan kalkışta belli bir hıza kadar gtr geçer ancak yüksek süratlerde şansı yok zaten.
http://image.motortrend.com/f/roadte...ison_chart.jpg
-
Top gear'da CGT den bile iyi zaman yaptı.Bundada mı hile yaptılar ozaman?
-
Quattroruote tested the following cars at Vairano Track (Italy)
Ferrari 430 Scuderia
Lap time: 1.15,375
0-100km/h(62mph): 3.76s
0-200km/h(124mph):11.64s
(3207lbs)1458kg + driver
Lamborghini Gallardo LP560-4
Lap time: 1.15,714
0-100km/h(62mph): 3.65s
0-200km/h(124mph):11.09s
(3498lbs)1590kg + driver
Nissan GT-R
Lap time: 1.17,600
0-100km/h(62mph): 3.87s
0-200km/h(124mph):13.15s
(3960lbs)1800kg + driver
GT-R is a JDM car with latest suspension specs.
-
Alıntı:
IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı
Top gear'da CGT den bile iyi zaman yaptı.Bundada mı hile yaptılar ozaman?
o bence normaldi ya. yani carrera gt yi o pistte hızlı diye nitelendirmk zor. maksimumu alması çok zor. ki scuderia falanda gtr ile aynı zamanı yaparak carrera gt yi geçmiş.
-
Kuru C6 degilki bu Z06 boru degil :)
0-100 : 3.9sn :D
Cogu süperspordan iyi...
-
Alıntı:
OmerRS Nickli Üyeden Alıntı
o bence normaldi ya. yani carrera gt yi o pistte hızlı diye nitelendirmk zor. maksimumu alması çok zor. ki scuderia falanda gtr ile aynı zamanı yaparak carrera gt yi geçmiş.
Scuderia gibi bir arabadan iyi zaman yaptıysa bence zaten tartısmaya gerek yok aslında.cgt sadece bir örnekti.
Bide o dediğiniz pistte farklı setup kullanıyorladı demeleri dedikodudan başka birşey değil.Kimsede ispatlayamadı zaten.Bikaç kişi ortaya böyle birşey attı zaten o süreleri yapamayacağına inanmayanlar vardı ortayada böyle bir idda atılınca o süreyi yapamayacağına inanmak istemeyenler hemen bu iddaya inandı zaten.Ama top gearda CGT,LP640,Scuderia gibi arabaları geçmesi bence o asılsız iddalarıda çürüttü.Kapak oldu yani:)
-
buarada pist performansından bahsetmiyorz ...