Arkadaşlar görkem kardeşimizle biraz oyalanalım dedik:) yarın akşamüstü fotoğraflıycaz benim arabayı yer önerilerinizi yazar mısınız bornovadan hareket edicez inanılmaz uzak yerler olmasın ama:D
Arkadaşlar görkem kardeşimizle biraz oyalanalım dedik:) yarın akşamüstü fotoğraflıycaz benim arabayı yer önerilerinizi yazar mısınız bornovadan hareket edicez inanılmaz uzak yerler olmasın ama:D
yokmu izmirli :D
manisadan gelirken tam bornova yı görünce yolun sağında bir frenleme rampası var kum havuz ben orada çekmek çok istedim ama kısmet olmadı...
Forum bornova.. hatta bu akşam 10-15 araç (genellikle Saxo - 106 ) orda buluşup fotoğraf çekimi yapıcaz...
Yamanlar dagı var fena :D
kaçta buluşcaksınız :D
Sasaliya giderseniz guzel alanlar var oralarda hayvanat bahcesi civarlarinda
Daha çok fikir:)Yaşar universitesinin orda bi yer vardı beğenmiştim orda çekilen fotoları tayfun biliyo sanırım orayı:D
Benim golfu çektiğimiz yer var biraz demode oldu orası gerçi :)
http://img198.imageshack.us/img198/2873/g986.jpg
[QUOTE=taytay;7252858]Benim golfu çektiğimiz yer var biraz demode oldu orası gerçi :)
Tam burası:)
sahil evlerinde gün batımı çekilebilir en sonda, güzelbahçe yol kenarı aynı şekilde. Engelliler otopark yada forum geç saat boş iken olabilir , alsancak stadın caddesindeki ara sokaklar :)
varyant...
Alsancak tır parkı civarı