edittttt.....
Printable View
edittttt.....
bu aracın jantlarına bayılıyorum vw bi aracımız olsa bu janttan alırdım , maşallah kazasız belasız
Maşallah. Allah kaza bela vermesin
Maşallah araca bide manuel olsaydı gt keyfi daha hissedilir olurdu..
Hayırlı olsun yapmayı düşündüğünüz neler var öğrenebilirmiyim ?
Çok güzel araç tertemiz gözüküyor, motor sıcaklığı yerindeki Boost kadranına bayılıyorum keske 1.6FSI larda da olsa :D
Tesekkurler arkadaşlar :) Yapılacaklar ise Arkaya golf yerine GT logosu gelicek. Oem spor pedalların siparişini verdim onlar takılacak. RCD 510 R32 Stoplar
Kankacım Allah kazadan beladan esirgesin. Mal antrikot. Güle güle bin. Yılan yılan... :D
masallah guzel arac kazasız belasız
editt.......
Bugün gördüm okulda yakınıma park etmiştin :) maşallah çok güzel duruyor araban
maşallah çok güzel , ne yakıyor bi depoda?
Teşekkür ederim kirliydi biraz ama :)
Şehir içi kısa mesafelerde fazla yakıyor. Şehir içi fabrika verisi 9.9 litre. Hergün kartal sahilden okula kayışdağına gidiyorum ortalamam 8 litre :) sıkarsak 12 13 oluyor. 1 depo ile 550 km gittim ara ara sıkarak 279 TL ye doldurmuştum.
Hep GT jantı istemişimdir ama temizini bulmak çok zor:( çok güzel tertemiz araç kazasız belasız, hayırlı olsun aracınız :)
Maşallah Çok güzel görünüyor.kazasız belasız
Cok cok guzel bir arac Masallah
Maşallah güle güle kullanın inşallah :)
Yalnız bişeye değinmek isterim,bu arabanın bazı modellerinde GT bazı modellerinde TSİ yazıyor.
Siz TSİ yazanlardansınız aynı hesap aslında,bir de GT eklerseniz bence sırıtır.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun :)
Öncelikle teşekkür ederim :)
2007 lerde GOLF GT şeklinde yazıyor. 2008 lerde ise GOLF TSI şeklinde dediğiniz gibi. Yukarıda fotoğraflarda var golf yazısını cıkartıp GT TSI şeklinde yaptım ben hatta tsı yazısınıda cıkartıp sadece gt yi bırakmayı dusunuyorum :)