-
42 rs 033 mk4 bora black
-
araç güzel maşallah ama acilen basılması gerek birde orijinal panjurunu taksanız daha iyi durur gibi geliyor bana.
-
-
-
maaşallah kazasız belasız çok guzel basılsa nokta olur :)
-
-
teşşekkür ederim arkadaşlar 3.5 cm yay var lastikler 18 30 yanak 45 yanak a cevirsem camurlataki mesafeyi kapatabilirmiyiz?
-
Lastikleri 45 e çevirip 5 cm yay kullanırsan kitap gibi durur bence.
Bu haliylede çok güzel kazasız belasız.
Maşallah.
-
Maşallah çok güzel görünüyor.Fotografı çekeninde ellerine sağlık.
Sisler orjinal mi çok yakışmış :):)
-
önden duruşunu sevdim boralar güzel araçlar maşallah
-
fotoları kendim çektim sisleri yeni aldık mercekli :) 5 cm yayıda araştırdım dostum ondada rahat binemessin cok sürter diyorlar varsa 5 cm yay kullanan bilgilendirse sevinirim :)
-
maşallah aracınızın tek fazlası zenon sisler orjinal renkte olsa çok güzel olacak bence
-
masallah çok iyi olmus bi air i haketmis ama :)
-
arkadaşımdada aynı görünüme sahip bir bora var bir an tereddüt ettim acaba konyaya mı satıldı diye maşallah çok iyi aracınız :)
-
Ben boramda 225/40/18 ebatlarla 30 ya da 35 mm (tam hatırlayamadım) koni spor helezon kullanıyordum. Hem konfor hem görünüm açısından çok tatminkardı. Bu arada maşallah aracınıza.
Küçük tavsiyem: orjinal far rengine dönüp krom çıtaları kaldırıp ön çıtalara amerikan park uygulayabilirsin.
-
Oldukca guzel duruyor nazar degmesin
-
On panjura da bisey dusunulurse gayet iyi olur kazasiz belasiz :)
-
Ben bu konuyu yeni gördüm maşallah jantlar yıkım olmuş :) GLI düşünüyorsan arkadaki 1.6 yazısını da kaldır :D
-
teşekkür ederim abicim gli diye başladık fakat yokki bi gli stoplarımız boş boş olmaz şimdi gli :)