-
Astra G OPC
-
Maşallah. Exclusive Garage önünde incemiştik muhabbet etme fırsatımızda olmuştu. Çok diri çok temiz çok başarılı güzel araç almışsın. Kazasız belasız kullan inşallah ��
-
bagajdaki malzemelere de,araca da ayrı ayrı not vermek gerekirse
ikisi de 10/10 :)
maşallah.
-
Maşallah kazasız belasız .
-
Koltukları gördüm iyiymiş dedim fakat bagajı görünce ''vay anasını!'' dedim :D Kazasız belasız olsun inşallah.
-
Maşallah çok güzel, yalnız şu aynalara hiç ısınamadım :D
-
Çok güzel araç maşallah. Ancak Turbo Jantı kadar yakışanı yok bu kasaya :)
-
orj opc mi ? maşallah araba da bagajdakiler de çok çok iyiler. kazasız belasız :)
-
maşallah çok güzel arabanız kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Arabanız kac bg dynoya çıktınız mı? kadran videosu varmı arabanızda gidişini merakettim ? :)
-
daha önce kendi çekimlerinizde trafikte çekilmiş bir fotosu vardı, güle güle kullan çok iyi bir araç
-
Broo maşallah çook güzel araban:) Şu foto mekanında bigünde birlikte çekinelim yahu :p :) kazasız belasız kardeşim
-
Maşallah cidden nadide bir araç şu G kasa opc ler , Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. :icon_tup:
-
Bikaç ay önce Maslak Sanayi'de görünce dibim düştü :D Yavaş yavaş süzülüyordu. Görünüş olarak harbiden emek harcanmış. Yapanların eline sağlık. ( zaten araç Opc değil bildiğim kadarıyla)
-
Hay Maşallah herşey olması gerektiği gibi bagaj ayrı bi parantez tebrik ederim
-
Maşallah allah kaza bela vermesin gunmetal rengine boyanıp birde orjinal aynalarıda takılsa çok güzel durur
-
Maşallah çok güzel görünüyor
-
maşAllah tek kelimeyle herşey çok güzel. yanlız malesef ki bende aynalara takıldım diğer arkadaşlar gibi.
-
maşallah oldukça hoş bakımlı duruyor
-
Maşallah çok hoş duruyor. Bagajdakiler ile ayrı efsane bir fotoğraf olmuş. Allah kaza bela vermesin