Sayın arkadaşlarım. Bu 2 aracında yenilenme süreleri önümüzdeki yıl oolması gerekiyor. Hiç spy shot yada bilgisayar çizimi görebilen varmıdır? Araçlar neye benzeyecek?
Printable View
Sayın arkadaşlarım. Bu 2 aracında yenilenme süreleri önümüzdeki yıl oolması gerekiyor. Hiç spy shot yada bilgisayar çizimi görebilen varmıdır? Araçlar neye benzeyecek?
E buyuk ihtimalle c ve s gibi bir gorunume kavusucaktir :) 5 icin bir fikrim yok
Benim şaşırdığım bu hafta auto car dergisi aldım daha sonra çıkacak yeni 3 serisini bile paylaşmışlar. Ama bu sene değişecek bu segment araçlar yok.
5 için kimse eskidi diyemezki 2019a filan atsinlar:)
E iyidi yaa :)
Kasa komplemi değişiyor
[IMG]http://i.hizliresim.com/WZ17k8.jpg[/IMG]
Resim boyutunu küçültmesi kaldırılmış sanırım yükleme sitesinde o yüzden kusura bakmayın bendeki dergilerden birinden az önce çektim
Değişmesinler E'yi daha yeni w212 fl aldım
E dehşet olmuş hadi çıksada e180 alsak bari
bmw de farlar audı yı andırıyor bıraz :D
Markanın(bmw) diğer modellerindeki olumlu değişim 5 serisine de yansıyacaktır ama o güzelim göğüsü heba edecekler muhtemelen..Tablet görünümlü ekran koyacaklardır..
Merak ettiğim için sormak istiyorum D Segmenti araçları siparişle(4,6 ay arası beklenebilir) Manuel şanzuman ile sipariş edebiliyormuyuz?
bmw 7 senede bir kasa değiştiriyo.. 4 senede makyaj 3 sene sonra da yeni kasa geliyo.. E o zaman bu hesapta yanlışlık yok mu? f10 un 2018de yenilenmesi gerekmiyo mu?
Abi hesapta bir yanlışlık yok bmw için tarih belirtilmemiş mercedes E kasa 2017 son baharda geliyomuş büyük ihtimal ondan 1 sene sonrada yeni 5 gelir benim asıl merakla beklediğim minide kullanılmaya başlanan 3 silindirli motor seçeneğide bazı pazarlarda yer alıcakmış :)
o film yatar faruk
w213 kasalar bir aksilik olmaz ise 2016 nisan-mayıs gibi bekliyoruz.