Sokak kopekleri otomobili parcaladı | Gundem Haberleri
:D:D:D kedi mi kaçtý acaba araba pertte çýkmýþ nerdeyse :D
Printable View
Sokak kopekleri otomobili parcaladı | Gundem Haberleri
:D:D:D kedi mi kaçtý acaba araba pertte çýkmýþ nerdeyse :D
vay itoglu itler
bölge savunacam diye gelen geçen arabaya havlarlar, bi gun kafaya tamponu yerseler akýllanýrlar .d
kedi yüksek ihtimal hatta yavru kedi bence.. bizimkide yavru kedi oldumu bir garip delleniyor..
o deðilde araba belliki modelli araba yep yeni araba nasýl fabrikasyon alarm koymamýþlar hayret.. arabanýn orda bir alarmý ötse onlar korkup kaçardý.. 50 tl - 100 tl lik basit bir alarm adamý 10 bin tl lik masrafdan kurtarýrdý..
tabi yeni nesil araçlarýn kronik basit plastik parçalardan oluþan sorunuda burda ortaya çýkmýþ.. mühendis gibi söktü tamponu hayvan :) ..
o tampon dolu tampon yada demir olsa görürdüm ýsýrdýðý ile kalýrdý en fazla týrnaklarý kýrardý o kadar.. :)
Bence bu araçla ilgili kötü bir geçmiþleri var.. Çýlgýn çete.. :)
Bizim araba haberlere çýkmýþ sandým :D Ayný olay 2 hafta önce ofisten bi abimin baþýna geldi. 2015 Beetle'ýn motora kedi kaçtýktan sonra ön tampon ve ön iki çamurluk parçalandý.
araba sanayide olunca ister istemez kazalý damgasý yiyor..vay puþtlar kedi için parçaladýlar arabayý :D
istemsizce güldüm
2004 de bizim 206 rc nin kapý cýtasýný koparmýþtý kuþadasýnda hemde hareket halindeyken koþup gelip ýsýrmýþtý :D
3-4 aydýr tampondaki ön ýzgaralar yok. Ufak bir hayvan girecek farketmeyeceðim falan diye hep bakýyorum ama bu hiç aklýma gelmemiþti :D Þu an yuva bilip girerse eðer bir kedi sabahýnda benim de benzerini bulmam üzücü olur. Neyse yatmadan gidip bir kontaðý çalýþtýrayým da motor ýsýnsýn giremesinler :D
"Aracýn ön tamponu köpek ýsýrýðýndan dolayý deðiþmiþtir. Komple temizlik boyasý vardýr " ilan baþlýklarýna hazýrlýklý olmalýyýz :D
akþam tv de izledim , biraz daha zorlasalar airbag leri açýp perte çýkartacaklar
uzmanýn biri de çýkýp, artýk çin de üretiliyor pamponlar ve üretim öncesi çöpten toplanan plastikler eritiliyor yok içine yemek kokusu siniyor hayvanlar da bunu hisedip açken yemek diye saldýrmýþlar vs. diye açýklama yaptý
Traji komik bir durum olmuþ :)
Ýçlerinde bir tane elebaþý var þerefsiz olan, diðerlerini onorganize ediyor gibi bir açýklama yapmýþtýnaraç sahibi