-
24BB389 a4 b9 kw v3 coilover 20 jant
-
maşallah kazasız belasız tam yerinde olmuş dokunuşlar
-
Çok güzel ama Allah gani gani sabır versin
-
Maşallah mükemmel duruyor tam mafiastance olmuş. Ama o lastiklerle gezmek beceri istiyordur.
-
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız tam yerinde olmuş dokunuşlar
çok teşekkür ederim
-
En cok sevdigim jant yalan yok S6ım varken cok niyetlenmistimde bulamayip RS6 janti takmistim. Cok yakismis masallah.
-
Ateş ediyor çok beğendim kazasız belasız, inşallah çukur görmez 30 yanağınız :)
-
Maşallah rüyaya girecek cinsten olmuş. Lastigi yarmadan janti kırmadan binersin inşallah
-
haddinden fazla yakışıklı olmuş Maşallah
jantlar muhtemelen bizim eski jantlar
http://i624.photobucket.com/albums/t...3207471886.jpg
-
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim belki olabilir istanbuldan aldım bu jantları
-
Maşallah çok iyi görünüyor.Jantlar ayrı bi hava katmış
-
30 yanak lastik maşallah :) allah sabır versin gerçekten ama çok güzel durmuş kw lerler bütün olmuş kazasız belasız
-
Alıntı:
Bolkar1st Nickli Üyeden Alıntı
30 yanak lastik maşallah :) allah sabır versin gerçekten ama çok güzel durmuş kw lerler bütün olmuş kazasız belasız
teşekkür ederim işin garip tarafı kw v3 ler rebound ayarlamısı oldugu için 30 yanak lastiği hiç hissettirmiyor.. güzel mi kötü mü henüz anlamadım. çukurları hissetmediğim için lastikler neler yaşıyor anlamıyorum :)
-
Çok şık olmuş, güle güle kullanın.
-
-
maşallah haddinden fazla güzel olmuş.
Egsozu 4 lemelisiniz bence tek başına sıkılmış :) en azından 2 lemek lazım
-
Konunun açıldığı günden beri hergün giriyorum, yeni fotoğraf var mı diye. MaşaAllah jantın boyutu aracı çok heybetli göstermiş. Kazasız belasız sürüşler.
-
Çok çok iddaalı duruyor, maşallah..
-
Alıntı:
mehmet6r Nickli Üyeden Alıntı
Konunun açıldığı günden beri hergün giriyorum, yeni fotoğraf var mı diye. MaşaAllah jantın boyutu aracı çok heybetli göstermiş. Kazasız belasız sürüşler.
herkese teşekkür ederim ... işlerin yogunluğundan dolayı resim çekmeye fırsatım olmadı .. dün pazardı fırsattan yararlanıp yeni resimler çekebildim :) daha güzel resimler gelecek inşallah